Колко по мощна ви става колата след тунинг
- petar hristov
- Автомобил: Pasat B7 2.0 TDI 140 4motion
- Двигател:
Колко по мощна ви става колата след тунинг
Здравейте,пускам един датски линк към всички интересуващи се колко им става колата след като се тунингова силово. Има инфо за доста модели,ако темата се повтаря и/или не е на място-моля да се изтрие или премести.Благодаря предварително. http://www.bsr-tuning.dk/produkter/tuni ... en/passat/ цени не гледайте те не важат за БГ.

- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
Re: Колко по мощна ви става колата след тунинг
:
купуваш малко тунинг части, мяташ ги под капака и отиваш да видиш дали си качил мощност и евентуално с колко?
Как ги мислиш тия работи
Предварително трябва да си наясно каква мощност целиш- другото е сметки за подбора на подходящите части за тази мощност. Тунинга да не ти е като стрелба на сляпо
. Ако нещо не си сбъркал някъде, очаквана и постигната мощност ще са доста близки.
идея си нямаш каква глупост си написал, без да ми се сърдиш...

купуваш малко тунинг части, мяташ ги под капака и отиваш да видиш дали си качил мощност и евентуално с колко?
Как ги мислиш тия работи

Предварително трябва да си наясно каква мощност целиш- другото е сметки за подбора на подходящите части за тази мощност. Тунинга да не ти е като стрелба на сляпо

идея си нямаш каква глупост си написал, без да ми се сърдиш...
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Според мен колегата,просто иска да покаже вероятната мощност след чип на мотор в кондиция с определен чип.
Друг е въпроса,че всяка компания изготвя нейн си софтуер.Отделно,че всяка кола си е за нея.
Има доста хора,които незнаят с колко би следвало да " дигне конете"
Ветоятно една подредена тема с кодовете на моторите и мощността им преди и след тунинг чип ще е полезна за всички.
Няма кон,който да не може да се извади,лошото е че понякога всички почват да цвилят за последно ,особенно след като са яли лош чипС
Друг е въпроса,че всяка компания изготвя нейн си софтуер.Отделно,че всяка кола си е за нея.
Има доста хора,които незнаят с колко би следвало да " дигне конете"
Ветоятно една подредена тема с кодовете на моторите и мощността им преди и след тунинг чип ще е полезна за всички.
Няма кон,който да не може да се извади,лошото е че понякога всички почват да цвилят за последно ,особенно след като са яли лош чипС

- petar hristov
- Автомобил: Pasat B7 2.0 TDI 140 4motion
- Двигател:
Не ти се сърдя понеже не съм написал нищо,давам линк който е информативен ако не ти върши работа не го гледай.Като преценят че е за триене да го изтрият. Никъде не виждам да съм написал че разбирам и нямам намерение да споря.Това са ориентировъчни стойности за даден модел.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Всеки един конкретен автомобил става толкова мощен, колкото му позволи този, който извършва промените по него и в зависимост от това какво е състоянието преди намесата. Всичко друго са теоретични хипотези.