Привет колеги, отдавна не съм писал във форума, но ето, че за добро или за лошо ми се наложи. Снощи сивата ми принцеса бе разбита от неизвестен извършител. Въпроса ми е следният- Някой използва ли видео наблюдение в автомобила си посредством 3G Камера? Благодаря на всички.
П.С Моля само за сериозни отговори в противен случай ще помоля темата да бъде изтрита!
Видеонаблюдение за автомобил
- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
Re: Видеонаблюдение за автомобил
vladobe написа:Привет колеги, отдавна не съм писал във форума, но ето, че за добро или за лошо ми се наложи. Снощи сивата ми принцеса бе разбита от неизвестен извършител. Въпроса ми е следният- Някой използва ли видео наблюдение в автомобила си посредством 3G Камера? Благодаря на всички.
П.С Моля само за сериозни отговори в противен случай ще помоля темата да бъде изтрита!
Съседа под мен си реши проблема по следния начин.Направи си местенце за паркиране зад блока, бетонира тръба от скеле над 5 метра мисля, на върха и завари ламаринена "шапка" под която монтира камера и халогенен прожектор със сензор за движение.Когато се задейства прожектора изпраща сигнал с безжичен звънец, отделно камерата записва на едно PC за 150 лв.
- yordannnnnn
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 93
скоро някой ударил колата пред блока и изчезнал,и аз се замислям за нещо такова,но от терасата не става че съм на 7-мия етаж...а за долу няма как да пусна кабели 

Един колега има камера специално заради автомобила си - ново БМВ 3-ка на 3-4год.Откраднаха му навигацията и реши да сложи камера.Камерата е над 400лв,записва на компа му.Ама когато кварталната соц.лелка му разби пасажерското стъкло една нощ и всичко това го има на видео,в демократичната милиция нищо не направиха.Защо ли,ами понеже лицето на лелката не се виждаше
Макар,че по походка,ръст,даже и облекло се знаеше коя е...пък и те си имаха вражда заради едни улични кучки които лелката храни
Колко помага,късмет.Има ли смисъл,трудно е да се каже 

- vladobe
- Автомобил: Polo 9N Wolfsburg Edition
- Двигател: General Electric F404-GE-402
Аз гледам из нета има хубави предложения, но не съм сигурен за тези 3G камери дали ще върши работа поради простата причина, както знаем всички оператори на определени MB скоростта на нета пада на 64kb! Най-накрая една змия в жабката и да се оправят! За джамбазите, които четат темата ще кажа в жабката ми има само спринцовка и игла! 

-
- Автомобил: Polo 6C
- Двигател: DAJA
На Vivacom е 128kbps след лимита 

- vladobe
И след още 50 MB пада
А и Виваком имат много дупки относно обхвата но това е отделна тема 

-
- Автомобил: Polo 6C
- Двигател: DAJA
vladobe написа:И след още 50 MB падаА и Виваком имат много дупки относно обхвата но това е отделна тема
Това го нямаше в договора? Крайната скорост е 128kbps трайно?
Включените МВ на максимална достижима скорост са: Traffic Unlimited XS - 600 MB, Traffic Unlimited S - 750 MB, Traffic Unlimited M - 2.5 GB, Traffic Unlimited L - 5 GB и Traffic Unlimited XL - 15 GB. След достигане на тези обеми, скоростта се ограничава на 64 Kbps за Traffic Unlimited XS, и на 128 Kbps за останалите планове.
- vladobe
Значи са го променили
преди беше само 64k Но съвет провери един Speed Test пусни :0 Мерси колеги. Разреших проблема но няма да издавам какъв е
Само ще кажа много ще боли за тези който посмеят следващият път ;о) 

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”