Малинови кетони?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Ivan_GT
Автомобил: BMW E39
Двигател: M52B20 98

Re: Малинови кетони?

Мнениеот Ivan_GT » Пет 14 дек 2012 18:58

elimn написа:
brum написа:....бърз ефект - защо не :) ...

Тези малинови неща едва ли ще помогнат, но знам изпитана рецепта и в момента я прилагам за 2-ри път/идват празници :banana /. Тя е за мързеливци и лакомии като мен.Ето:
В бутилка мин. вода 1,5л. слагам 1 изцеден лимон, 9с.л. кленов сироп /трябва да е нещо друго,което аз заместих, че беше скъпо, но предполагам и мед-истински би могъл да се ползва/ 5 щипки лют червен пипер, 5 щипки канела. Пие се 10 дена без да се яде нищо. Най-много да пия вода или чай без да го подсладя. И понеже не мога да се откажа от кафето пия 3в1 2 пъти на ден, което не е препоръчително. За тези 10 дена се свалят до 10 кг, като при мен ефекта се усети на 4-я ден., а сваленото тегло за периода беше 7кг./най-вероятно заради нарушенията ми в диетата/ и то от най-мазните места. Плюсовете на тази диета са, че става бързо, няма да се мисли за хранителен режим/просто бутилка с това навсякъде с мен/ и това, че се изкарват токсини от тялото. Минусите са, че първите 2 дена навика да дъвча ме кара да се заглеждам в храната и през 2-я ден имам главоболие. Глад не се усеща/незнайно защо/ Няма отпадналост, умора, а напротив чувствам се доста енергично. Така, че който иска бърз резултат това е начина. После нека си мисли как да запази тази си безмазна форма :) но нали най-трудното и бавно вече е минало.

И след като приключищ с "диетата" и почнеш да се храниш корема ти се чуди какво става?
Голяма е вероятността да се получи "йо-йо ефект".
10 дена без да ядеш нищо?
Хора с такъв тип диети си унищожавате стомасите и здравето,нищо друго!

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пет 14 дек 2012 19:04

Мадал - Бал е супер ....пробвал съм го - скъпичко , но си струва!!!! :deal

Потребителски аватар
elimn
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD 2004

Мнениеот elimn » Пет 14 дек 2012 19:06

веселин написа:
elimn написа:
brum написа:....бърз ефект - защо не :) ...

http://www.madal.bg/cgi-bin/s.cgi - това ли имаш предвид ???

Да, това е съставката, но я видях в друг сайт, който не помня. И понеже е скъпичка, а не ми се вярваше да има резултат направих пробата като я заместих.

Потребителски аватар
elimn

Мнениеот elimn » Пет 14 дек 2012 19:13

Ivan_GT, не са всички като теб с желание за спорт. И какво? Дебели ли да си ходим? А относно здравето... Ест., че хора с проблемни стомаси НЕ трябва да правят такива диети. Те тези с проблемите и така и така не си хапват нещата, които аз например ям и прекалявам. И ми е по-добре след като аз не се ограничавам от нищо да си върна формата по някакъв друг начин и то бързо, защото в повечето случаи няма време за спорт преди това. А и след диетата има дни на захранване, което се прави след всяка подобна, така корема не се чуди какво става.

Потребителски аватар
Ivan_GT

Мнениеот Ivan_GT » Пет 14 дек 2012 19:35

Виж сега,не съм искал да споря или да налагам мнение,изказвам гледна точка.
Може и без спорт,трябва просто някакво движение,а не от компютъра на масата,после на леглото и в обратен ред.
За мен лично трябва човек да има добре балансиран хранителен режим,а не да се подлага на диети.
С добрия хранителен режим е почти невъзможно да напълнееш(ако имаш и движение).
Всеки организъм има нужда от определено количество протеин,въглехидрат,мазнини и т.н.
Дори и нищо да не вършиш тялото ти изразходва калорий.
А ти с твоя микс сметна ли колко калорий му даваш дневно и колко гориш?
След захранката ако почнеш да плюскаш до пръсване(говоря образно не специално за теб) каква е файдата от диетата?
Мислиш ли че това разширяване и свиване на стомаха е здравословно?

За мъжете добре балансирания хранителен режим представлява:
2 гр. протеин за 1 кг. телесно тегло и 4 гр. въглехидрати за 1 кг. телесно тегло.
Хранене по-често и по-малки порций.

Пак казвам не искам да споря или да налагам мнение!

п.п. и само да кажа че с този микс гориш и мускулна маса,не само мазнини.

Потребителски аватар
dimovip
Автомобил: Passat B5
Двигател: ADR

Мнениеот dimovip » Пет 14 дек 2012 19:41

Само химии.Няма смисъл.Ако една диета или един хранителен режим се повтаря, за мен не върши работа.Нямам проблем с наднорменото тегло, дори обратното... слабичък съм според много хора/на 1.80 висовина съм 72 кила).Не се храня никак правилно, но и това не ми е проблем.Жена ми веднъж пробва с Дюкян или някакъв си там против волята ми, свали 15 кила за 6 месеца и после за 1 година почти ги навакса.Гледайте си кефа и това е.

Потребителски аватар
Ivan_GT

Мнениеот Ivan_GT » Пет 14 дек 2012 19:45

dimovip написа:един хранителен режим се повтаря, за мен не върши работа.

Моля те обоснови се?
Значи ако приемаш 2 000 калорий дневно и изгаряш 2 000 калорий дневно как точно ще напълнееш(цифрите са примерни)?

Под хранителен режим имам впредвид
Еднакво количество калорий,мазнини,белтъчини,въглехидрати.А не да ядеш едно и също всеки ден.

Т.е определяш си храната така че да ти дава едни и същи количества от горе споменатите,не ядеш всеки ден едно и също.

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Пет 14 дек 2012 19:54

за съжаление в аптеките воля не се продава, от психологична гледна точка е най-важна, какво значи диета 3 месеца 6 месеца, сменяш начина на хранене форевър и ставаш човек :012:

Потребителски аватар
Ivan_GT

Мнениеот Ivan_GT » Пет 14 дек 2012 20:11

L&R написа:сменяш начина на хранене форевър и ставаш човек :012:

Точно това имах впредвид.

Потребителски аватар
elimn

Мнениеот elimn » Пет 14 дек 2012 20:21

Така е. Май всички сме прави и се съгласяваме с другия. Аз поне. Но има едно голямо НО за мен, което е вероятно и за мн. други. Лакома съм и мързелива. Обичам да ям, не просто да хапвам и то всички неща от които се пълнее. Това, което съм споделила тук е за дебеланковци, които искат да махнат набързо паласки задници и кореми. Не е за тези, които искат да имат мускули. То е за тези, които по-принцип нямат стимул. Може да е начало. Отслабват и после прилагат съвета от горното мнение.

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Пет 14 дек 2012 21:04

Ivan_GT написа:Хора с такъв тип диети си унищожавате стомасите и здравето,нищо друго!

Глупости!
Сиропа е чудесен, аз съм го пробвал за по 1-3 дни, приятелката ми кара пълната програма от 10 или 14 дни, забравих вече. Е, не сме го пили за отслабване, а за пречистване на организма, малко почивка от боклуците, дето ядем. Но такива изказвания за унищожаване на здравето са пълна глупост, прочети малко за лечебното гладуване и изобщо за храната и човешкия организъм. Много важно след такива диети обаче е правилното захранване, щото ако след 10 дни сироп се набухаш със сланина, спържа и други подобни "храни" не бих се учудил ако колабираш mhihi

Разбира се ако имате специфично заболяване най-добре се консултирайте с диетолог

Потребителски аватар
Ivan_GT

Мнениеот Ivan_GT » Пет 14 дек 2012 21:36

Добре,сега искаш да ми кажеш че да караш 10 дни само и единствено на сироп е полезно за здравето?

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Пет 14 дек 2012 23:24

Сироп с лимон и малко джинджифил. И вода де, без вода няма как:-)
Какво тежко поражение върху здравето очакваш?
Ако не искаш сироп има варианти с плодови сокове и т.н.
Впрочем идеите за лечебно гладуване не са нито нови, нито сме ги измислили ние, макар да станаха популярни в България най-вече покрай Лидия Ковачева, както и Петър Дънов и Петър Димков. Изобщо доказана е многократно и без съмнение пряката връзка между по-малкото количество приемана храна и по-дългата продължителност на живота. Както при човека така и при разни бозайници.

И отново, казвам това с уговорката, че нямаш някакво специфично заболяване

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Съб 15 дек 2012 0:19

Като човек, който се занимава от доста години с интернет и уеб маркетинг искам да ви кажа да внимавате когато четете измислени блогове с много и положителни отзиви.

Най-често схемите са с продукти от Акай - Акай Бери, Акай Верде, Акай Слим и т.н. и т.н.

Ето как работи схемата:

1. Намира се продукт - обикновено внос, който струва по няколко (5-6 лв) шишенцето. Кръщава се по някой примамлив и екзотичен начин.

2. Определя се цена 10-15 пъти от себестойността. Все пак нещо евтино не може да върши такива чудеса!

3. Създава се сайт, където продуктът се продава. Сайтът е пълен с добре изглеждащи, достоверни картинки преди и след. Обикновено там има и мигаща промоция, че само днес (15.12.2012) е на преференциална цена. Ако си смените датата на компютъра на друга, ще видите, че изведнъж и на сайта ще се промени промоцията и реално преференциалната цена е за постоянно mhihi

4. Тъй като сайтът не се котира много, а са нужни лични мнения се създава и "БЛОГ", в който "Нели", "Силвия", "Жени", "Мира" и т.н. пише как отслабнала 30 кг за 2 месеца. Странното в тези "блогове" е, че обикновено имат само 1 страница и на нея има линк само и единствено към сайта за купуване.

5. Създаването обаче на един блог не е достатъчно. Под него се дописват и коментари от други "потребители", които са поръчали наскоро и вече го усещат как действа mhihi Датите на коментарите обикновено също се сменят като си смените часовника на компютъра. Така винаги са "пресни" mhihi

6. Сега вече имаме и сайт и блог, където десетки потребители се кълнат, че продуктът действа и трябва незабавно да се купи. Как обаче да накараме хората да отидат на сайта и блога? Естествено чрез реклама. Схемата обаче не рекламира сайта, а блога. Не сте ли се замисляли защо някой блогър би пуснал скъпо платена реклама в каренце в новинарски сайт? Кликате на рекламата и попадате на блог - WTF?

И така се завърта схемата. Шишенцата се продават с 800-1000% надценка след "намалението". По-голямата част от парите отиват за плащане на рекламите по най-различни сайтове. Трафикът към блога се превръща в поръчки. Хората поръчват докато осъзнаят, че са си купували най-скъпия конфитюр в живота в продължение на 8 седмици. След това разбират, че е менте и спират да го купуват.

Тогава сайтът и блогът изчезват и се появява нов продукт под друго име и нов блог...

Благодаря за четенето. От тук натаък всеки си има глава на раменете да мисли дали да вярва в чудеса! :D

vocil
Автомобил: Рено Меган
Двигател: K4M760 2004

Мнениеот vocil » Съб 15 дек 2012 0:47

Хайде като е доказано многократно и без съмнение-от Кого?Кога?Изследвания,целеви групи,участници,изводи и т.н.?Също така и влиянието на гладуването в/у обмяната на веществата/метаболизма/,с формули и доказателства, а не общи приказки.
Колкото за тежкото поражение-да такова е.Ще приемаме 10 дни само въглехидрати,а къде са белтъците,мазнините ,витамините,микроелементите,къде отива катаболизма-по дяволите.Няма и логика-храним се по един начин,след това 10 дни сироп и вода и после пак по същия начин.Тотална щуротия.
Какво ще се захранваме след 10 дневен прием само на въглехидрати/сироп/?Как от сланина и мазнини ще колабирам?

Съгласен с колегата Ivan_GT-трябва човек да има добре балансиран хранителен режим.Бих добавил и физически такъв.
Нещо по същество:
Пропорции на основните видове хранителни вещества в диетата-белтъци,мазнини,въглехидрати -1,1,4 в грамове или в ккал /%/-15,30,55

Върни се в “ОФФ-Топик - други”