Съпоставка Толедо/Пасат Б4/406 съвет преди покупка
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Re: Съпоставка Толедо/Пасат Б4/406 съвет преди покупка
Трябва да си истински фен да си купиш толкова морално остарял и леко грозен автомобил като б4 при положение,че за тези пари ще купиш 406.Да,вярно,че е френска,но тази кола(406) е доста по-различна от повечето пежа,здравината и вече е пословична-също като тази на 205! Нито един пасат,няма да ти предложи това което ще направи пежото-просто е по-ново и е нормално да е така. Избери по-малкото зло и вземи по-новата кола! С 406,нищо,че е пежо,няма да сбъркаш,гледай само да караш с добър антифриз,понеже ако не е такъв главата се пука първа-не ме питай откъде знам... 

-
- Автомобил:
- Двигател:
eminem94 написа:... 4,5 извън градско (постоянно 150-170 на магистралите) ... Да не говорим,за предимството на дизела,че когато бяха дъжодвете в София всички караха с 20 км в час,а мен нямаше какво да ме спре![]()
пп.Моля мнението ми да не се разбира от колегите като с цел заяждане,нямам нищо против автомобилите на пропан бутан !
Хайде народееееее, хайде на вкусния шараааан!
П.С. Моля мнението ми да не се разбира като заяждане, нямам нищо против риболовците и ловджиите, стига последните да изследват месото преди да ме почерпят с домашна наденица!
П.П.С. За малко да забравя - като завали не всички ставаме безсмъртни, на повечето от нас даже ни тече кръв като се порежем.
- rahwin
- Автомобил: VW Passat B5 1999г
- Двигател: AJM
Я какъв диспут се заформил вчера
По темата-все повече се убеждавам че искам дизел и все повече си мисля за 1Z,пък дали ще е Толедо,В4 или Ауди както предложи един колега,ще видим.Естествено не зачерквам напълно 406цата,но като гледам вариантите,които предлага cars.bg ,за цената на най-евтината 406ца,каквато искам, взимам прилично Толедо,че и ще мога да го обслужа на 100% с остатъка от парите,та вероятно това ще предопредели избора ми.Но ще видим,с парите на ръка вече каквото изскочи на момента-виждал съм да се продават перфектни коли за смешни пари,когато собственика е на зор.Когато купувах Форда,на обяд се появи една Вектра Б перфектна, с газова и вс. останало за 1500лв и докато намеря кола да ме закара до Асеновград да я взема вече беше продадена.Или Б4 1.8 за 1000лв с паднал акумулатор,пак продаден за по-малко от ден.Та не се знае какво ще изскочи 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако този дизайн наистина ти харесва, ти си извратен!
http://www.cars.bg/u854687
Едно е да се кефиш на Голф 2, друго е да се кефиш на нещо със стърчащ един метър аспух под бронята и копчета от Голф 2.
http://www.cars.bg/u854687
Едно е да се кефиш на Голф 2, друго е да се кефиш на нещо със стърчащ един метър аспух под бронята и копчета от Голф 2.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Миро, човекът търси евтина кола, а не красива
Ако Джета имаше 1.9 ТДИ щях аз да му предложа такава пък

Ако Джета имаше 1.9 ТДИ щях аз да му предложа такава пък

-
- Автомобил:
- Двигател:
Под 3000лв има избор от Пасат Б4, който не е кой-знае колко по-красив, но поне е МНОГО по-удобен и лесно се намира с климатроник, АБС, два еърбега, всичко ел. ...
Ще повторя - едно е Г2 и Джета, друго е нещо подобно, което е в пъти по-грозно.
Ще повторя - едно е Г2 и Джета, друго е нещо подобно, което е в пъти по-грозно.
- stefan4o
- Контакти:
Като се замисля, по-добре наистина Пасат. Понеже тя поддръжката им с това Толедо е еднаква. Само че е по-кола от него, действително. Само че за приличен дизел с екстри ще трябва да потърси доста, за да се вмести в цената. Но няма невъзможни неща. Търпение му е майката. 
А Толедо е по-практично от Голф и Джета, защото съчетава големия багажник на Джета и практичността (с падащите седалки на задния ред) на Голф Мк2. Което е напълно нормално, все пак е следваща генерация кола на ВАГ-групата, достоен евтин заместник на Мк2 до 1997, когато те вече отдавна не се произвеждат
Ако и ламарините му бяха толкоз добре обработени и читави като на Мк2, ама...

А Толедо е по-практично от Голф и Джета, защото съчетава големия багажник на Джета и практичността (с падащите седалки на задния ред) на Голф Мк2. Което е напълно нормално, все пак е следваща генерация кола на ВАГ-групата, достоен евтин заместник на Мк2 до 1997, когато те вече отдавна не се произвеждат

- puning
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: AFN
Аз мога да предложа опита ми с пасата. Имам Б4-ка от 4 години и като цяло съм много доволен. Това е железен автомобил. Смених му съединител миналата година , но колата беше най-малко на 300000км по километраж. От друга страна съм сменял тампони на носачите за първи път преди 2 месеца. Общо взето се изчерпах с ремонтите. Другото е козметика. Колата е с АФН мотор, който за мен е най-добрия за модела, ако търсиш някаква златна среда между вървене и разход. Интериора е спартански, но пък е много просторен не като в толедото да кажем.
Важното е да вземеш каквото ти е на сърце, а не да слушам мен или другите колеги!
Успех!
Важното е да вземеш каквото ти е на сърце, а не да слушам мен или другите колеги!
Успех!
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Аз предложих Ауди Б4 -1994 с двигател 1Z и всички екстри без подгряване на седалките
Човекът ще си реши.
Едно мога да кажа- ауди е много по обезшумен и комфортен автомобил от VW
Материалите също са по-добре вътре ,че и вънка(поцинковано)
Снимка има в гаража

Човекът ще си реши.
Едно мога да кажа- ауди е много по обезшумен и комфортен автомобил от VW

Снимка има в гаража

-
- Автомобил:
- Двигател:
Тук спор няма.Matematiks написа:... Едно мога да кажа- ауди е много по обезшумен и комфортен автомобил от VWМатериалите също са по-добре вътре ,че и вънка(поцинковано)...
- puning
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: AFN
Спор няма в пасата все едно си си свалил прозореца като караш. Абе вятър 

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:

Колата е с нови Цимермани и Феродо накладки,сервизирани апарати и нови жила за ръчната(цифра са много

Нов Пиърбърг оригинален дебитомер и нов съединител Закс

Човека ще реши

- stefan4o
- Контакти:
За колко пари му я даваш? 

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
2900
Мислех малко отстъпка за форума да направя.
Към нея има 8 такива оригинални джанти на Спийдлайн с летни и зимни гуми,комплект ангренажен ремък ролки и пистов ремък,оригинален горивен филтър също
Имаше и водна помпа,цяла но я гепиха от гаража
.Мисля имам една биалетка също чисто нова
Ако остане тази цена ще има и фарове от Купе,двусекционни към колата
Колата не е пускана на обява

Към нея има 8 такива оригинални джанти на Спийдлайн с летни и зимни гуми,комплект ангренажен ремък ролки и пистов ремък,оригинален горивен филтър също

Ако остане тази цена ще има и фарове от Купе,двусекционни към колата

Колата не е пускана на обява

- stefan4o
- Контакти:
Като цяло си заслужава, след като си я гледал така - сменен съединител, обслужена и т.н. Аз бих я взел, ако сега търсех подобен автомобил на цена до 3000лв., но нека колегата сам да си прецени най-добре. За толкоз годишна кола е от особено значение в какво състояние е, как е поддържана и с какви части не на последно място.
Доколкото разбирам, ако сметнем, че казаното от теб е истина - то колегата ще получи кола тип "качваш се и караш", както е модерно да се казва по обявите 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”