Проблем с изпърител на Vw Passat B3 (89')
- puredevotion
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с изпърител на Vw Passat B3 (89')
Здравейте , колеги . Напоследък имам няколко проблема с моята машина . Преди няколко дена при палене колата седи на обороти и си работи , но като се подаде газ и при включа на първа предавка , колата сякаш се задавя , прехълцва и гасне . Днес ходих на газаджия , уж я регулира , но като загрее на трета предавка почва да предърпва . Изпарителя е студен и мисля , че е станала въздушна тапа . Защото няма причина да ми загравя до 90 - 100 градуса в този студ . Моля за някакви съвети какво да правя , защото пишман станах от тези майстори . Благодаря предварително ! 

Re: Проблем с изпърител на Vw Passat B3 (89')
колега дали ще е вярно това което ще ти кажа незнам но пробваи отвии горния маркуч на водата които влиза във изпарителя и запали на бензин и го остави да искара течност след това го вкараи в испарителя след това с долния но от троиника кадето са ти го свързали със сстемата аз така обезвъздушавах малк озагубих антифрис но пък го оправих
- puredevotion
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря , още утре ще пробвам начина ти . То колко да губя антифриз . Така или иначе "майстора" отвъртя капачката на казанчето докато беше запалена и ми изтече половината антифриз .Така , че нямам какво да губя 

-
- Автомобил:
- Двигател:
замръзнал ти е изпарителя. трябва да го размразиш и водата ще започне да циркулира.
- puredevotion
- Автомобил:
- Двигател:
Е как да го размразя ? Онзи ден му изсипах едно шише вряла вода . Едва ли ще е замръзнал при работещ мотор ... 

- puredevotion
- Автомобил:
- Двигател:
bunaq написа:колега дали ще е вярно това което ще ти кажа незнам но пробваи отвии горния маркуч на водата които влиза във изпарителя и запали на бензин и го остави да искара течност след това го вкараи в испарителя след това с долния но от троиника кадето са ти го свързали със сстемата аз така обезвъздушавах малк озагубих антифрис но пък го оправих
Колега това не помогна ... днес пробвах , но без никакъв успех ..

- puredevotion
- Автомобил:
- Двигател:
Не е вързан към парното , но това как ще помогне ?
Колега виж отвори си изпарителя давидиш ли не се е запушил дето влиза вода от боклук да не е станала тапа нз с какво друго да ти помогна
-
- Автомобил:
- Двигател:
изкараи ваздуха от системата и наи ве4е от изпарителя 

- passat19911800
- Автомобил:
- Двигател:
Дай две-три снимки да видим за какво става въпрос!
-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
От колко време я караш с този изпарител? Кога е слаган, някакви ремонти по охладителната система и т.н
Дай малко повече информация.
Дай малко повече информация.
- puredevotion
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги , благодаря ви за подкрепата и за заинтересоваността . Но аз намерих къде е проблема и сега ще ви споделя какъв беше . Маркучът който отива към изпарителя беше запушен с някаква лепкава течност която приличаше на кал . Почистих го и след това нямах никакви проблеми .
Това си мисля , че е станало от този алуминиев прах за запушване на дупки в радиаторите които сложих предната седмица . Оправих този проблем и сега друг се появи .... блъснаха ме
, но съм жив и здрав и ще ходя да оправям машината на времето при застрахователите от Армеец . И пак ви благодаря за подкрепата 
Това си мисля , че е станало от този алуминиев прах за запушване на дупки в радиаторите които сложих предната седмица . Оправих този проблем и сега друг се появи .... блъснаха ме

Върни се в “Автогазови уредби”