Браво много е готина колата Съжалявам за това което се е случило, важното е че ти си добре и по колата няма кой знае какви чети. Много ме кефят стоповете дай малко инфо от къде си ги взел и аз много искам такива
Ами купих ги от човек който беше вкарал кола от чужбина и тя беше с тях 180 лв ми струваха В София ги има по 200-250 лв или поне аз попадах все на такива оферти Иначе намираш парички за тях и започваш яко търсене под дърво и камък за стопове и това е Ако мога да ти помогна с нещо само кажи
Сега новия филм в който съм се вкарал е следния Като сменяхме датчика колегата GREEN_lADY забеляза че ми е счупен болта който държи спирачния диск Как се е случило нямам и представа или кога по точно . Сега имам това да оправям . Някой има ли такъв болт ?
RoadRunner написа:Това не е нищо фрапиращо. Това болтче служи като си махаш джантата да държи диска да не се върти като я слагаш после. Карай си колицата смело
Нали като се видяхме ти казах на дядо ми Опела как се откърти тоя болт , където се смяхме ако помниш. Да ти припомня само, дядо ми дигнал колата на крик, гумата и джантата не се махат и газ колко може, спирачка и ........"I believe i can fly i believe i can touch the sky" ...... ходих после да дирим и гумата и джантата. Надявам се си сетил какво имам предвид.
На практика може и да отлети джантата, не е невъзможно, но теоретично е невъзможно. И ако си спазил правилата за безопасност няма от какво да се притесняваш. Самия диск е дебел 2-3-4мм/и аз не знам колко, но не е много/ болта от джантата излиза около сантиметър и повече, преминава през диска и се завива в главината. Дори 5мм фланец да сложиш с оригиналните болтове пак има достатъчно място, за да завиеш добре болта/mofrei1 има снимков материал по въпроса/. Някои ентусиасти слагат дори фланци без легло за джантата и пак не се притесняват ти за едно малко болтче взе да го мислиш.