Passat b5 духа топло много слабо в краката
-
- Автомобил:
- Двигател:
Passat b5 духа топло много слабо в краката
Здравейте, колеги! Прочетох темите, които открих в търсачката, но не намерих нищо по моя въпрос. Значи проблема е, че когато пусна климатроника да духа топло, си духа добре от горните духалки. Сутрин когато колата е в скреж цялата пускам да духа горе в стъклото и се размразява сравнително бързо, т.е. смятам, че разните там клапи за насочване не въздуха си работят нормално. Когато пусна да духат горните духалки и долу в краката едновременно обаче, топло излиза само от горните духалки. Когато пусна да духа само в краката, въздушният поток се усилва, но не е много топъл въздуха, който излиза (в сравнение с голфа, който карах преди това). На мен не ми пречи особено, защото ми е достатъчно, че се загрява купето, но на жената и замръзват краката. Интересното е, че ми се струва, че от моята страна в краката духа по-топло отколкото от нейната.
Re: Passat b5 духа топло много слабо в краката
Колега аз имам същия проблем казаха че липсват въздухопроводи.
- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
И аз го имам същият проблем все още не решен,даже и нямам идея от къде да тръгна.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля си, че ако липсват въздуховоди, то няма да духа въобще, а при мен духа топло когато е пуснато само в краката. Като пусна и горните духалки и в краката, тогава почти не духа в краката, но за сметка на това отгоре направо те отнася 

-
- Автомобил:
- Двигател:
и аз имам същият проблем,и ми казаха че е от клапите.