nikogbt написа:ti kato mu plati6 o6te vednuj transporta ,po dobre go pusni vuv foruma da go prodade6,da si vurne6 parite,az sum ti go dal na dobra cena....4e i az triabva da dam pari pak za benzin do morgata da ida da go vurna. i dvamata 6te zagubim v slu4aia. Pusni go vuv foruma za niakolko dni ,a puk ako ne go prodade6 6te izmislim ne6to
Казах му,че няма проблеми да го пусна за продажба!Не няколко дни,а повече от месец изчаках,но никой не прояви интерес за шенкела!Преди няколко дни му писах да си каже данните,аз ще платя транспорта и да му го върна!Не ми отговори!Писах му 4-5 съобщения за няколко дни,четеше ги,но не ми отговаряше!Написах му,че ще пусна една тема за него и след няма и 5 минути получих отговор,че той нямал вина!
nikogbt написа:i s kakvo te izmamih az? Ne iskat da mi go vzemat v morgata tozi 6enkel ,kakvo da napravia az,puk i o6te po malka vina imam 4e tvoiat se e okazul razli4en,az sum siguren 4e tozi e ot passat disel 1999godina... Kakvoto iska6 pravi,poznavat me horata. Ti si preceni
Все едно!Не съм за 40лв при положение,че вложих много повече пари за да оправя блъснатия автомобил!Абсолютно всички части ги купи от тук и бях повече от доволен от продавачите!Просто искам да предупредя потребителите на форума за въпросния човек да внимават когато пазаруват от него!Има много коректни продавачи,но има и хора,които за дребна сума хитруват!