Грешка 17965 на Пасат Б5.5

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Bundy
Автомобил:
Двигател:

Грешка 17965 на Пасат Б5.5

Мнениеот Bundy » Нед 16 дек 2012 18:28

Колеги,колата от време на време се вкарва в авариен режим(не иска да тича с повече от 100 и набира адски бавно) което продължава 2-3 дни и после сама пак си се оправя. Два пъти я карам в сервиз и двата пъти като няма грешка и ми казват че всичко е ок.Последното което направи, преди седмица беше че сутринта 2 минути след като я запалих на едно кръстовище изгасна в движение и не можех да я запаля около 5 минути като докато въртях пишеше "СТОП-високо налягане на маслото" изчаках малко, запалих я без проблем и после цял ден никакъв проблем. Естествно пак в сервиза този път тази грешка(17965,Ladedruck,Saugrohrdruck zu hoch). И хората ми казаха,че можело да бъдат много неща и че трябва да я оставя за 1-2 дни и да я гледат спокойно.Проблемът,е че живея в Германия и това стояне в сервиза ще ми излезе мноооого скъпо, така че моля ви поне кажете какво може та да знам за какво иде реч. Честно казано така не ми е спокойно и да пътувам на дълги разстояния,тъй като всеки момент пак може да направи някоя мизерия...
Колата е 2004, ТДИ 1,9(101 к.с.) помпа дюза, и кода на двигателя е АVB.
Благодаря предварително на всички за мненията.

Потребителски аватар
kopsa
Автомобил: Passat B 5.5
Двигател: AVF 2001
Контакти:

Re: Грешка 17965 на Пасат Б5.5

Мнениеот kopsa » Нед 16 дек 2012 19:39

Колега най-вероятно е някой спукан маркуч за вакуум или разменени маркучи

Потребителски аватар
Bundy
Автомобил:
Двигател:

Re: Грешка 17965 на Пасат Б5.5

Мнениеот Bundy » Нед 16 дек 2012 20:01

Нищо не е пипано по колата,че да има разменени маркучи.... Тука ми развиват някви теории за турбина и директно нова с цена от около 1000 евро(само частта)

Върни се в “Passat”