На който му е евтин живота - инструкции за самоубийство

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
IvoG
Автомобил: Golf III
Двигател: 2.0 AGG

Мнениеот IvoG » Вто 14 ное 2006 22:04

golfer написа:
kris11 написа:....За Лада , сняг , лед не ми говори.

едно време се гепеха акумулатори....
ладите лесни за отваряне....
акумулатор от камион върху задният мост и цяла зима не съм имал грижи.
2 в 1 mhihi mhihi mhihi

Точно така е дори да седнат двама на задната седалка става много по проходима. Като се има в предвид че поради наклона тежеста се прехвърля на задницата а предницата олеква нещата се променят доста.

golfer:
затова при първият сняг стават много инциденти.
никой не се е родил научен, нито пък става съвършен.
нужни са опити и упражнения.
най-важното е на безопасно и безлюдно място!

Точно така е: повече пот в тренировките по малко кръв в боя, макар и да не се отнася точно за това.

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Вто 14 ное 2006 22:08

IvoG написа:... по малко кръв в боя, макар и да не се отнася точно за това....

ами в последно време карането в София си е истинска война :( :( :(

Потребителски аватар
Geleto
Автомобил: Passat B4
Двигател: 1.8 MI 1994
Контакти:

Мнениеот Geleto » Вто 14 ное 2006 22:12

4ep написа:Колега ако не се шегуваш обади се като решиш, аз тази кола от 6 месеца я карам и не съм докрай наясно с всичко. :lol: Ако е след месец ще мога да осигура и АРО-то, то все пак е 4х4. :lol:

Без майтап и аз мога да ти се обадя! Аз го правя същото всяка зима (а те са много - вярвай ми :D )

Потребителски аватар
mucho
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mucho » Вто 14 ное 2006 22:15

аз па ей тъй да си убада, пруфилактичну де, че и зимните гуми не са панацея, тъй щоту наскору и аз са врътнах на Витиня там по завоите нагоре след отбивката на моста посока София ...

... при тва бех с добри, чисту нови зимни гуми Гиславед (куиту не претендирам че съм спец ама май са замислени като гуми за дълбок сняг - или пуне тъй си мисла) ...

... и пунежи да са напраа на ноу утворен пред русата кака на седалката ду мен, че па то и кату за капак на сичку и голфчету дет карах си беши нейну - подцених един завой и тъй цветущу са врътнах, че идея си няяте (стаа дума за случка наскоро - гат префърчаше снежец) и слава на Великия Земен Админ, че са разминахме без щети ...

... и така да си знаете умната когато сте до русата ;)

Потребителски аватар
golfer
Контакти:

Мнениеот golfer » Вто 14 ное 2006 22:21

Изображение

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Вто 14 ное 2006 22:22

mucho написа:... при тва бех с добри, чисту нови зимни гуми Гиславед (куиту не претендирам че съм спец ама май са замислени като гуми за дълбок сняг - или пуне тъй си мисла) ...

Е поне вече ще знаеш, че гиславеда "прикляква" в завой... нещо което си личи осезателно при нови гуми и малко по-топло време ... еле па тесни и високи..

Ма голф да поднесеш си е чисто геройство... ;)

Но както казва Голфъра.. първият сняг, отиваш на някойй плац и въртиш, докато ти писне, или го разореш целия....
ей така да знаеш кво прави колата, кво могат гумите и прочееее....

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Вто 14 ное 2006 22:56

golfer написа:[img]...[/img]

Клипа да го пускам ли? :roll: :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
golfer
Контакти:

Мнениеот golfer » Вто 14 ное 2006 22:57

финала нещо не ми 'аресва :oops:

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Вто 14 ное 2006 23:02

Аз пък мноо се кефим като навали първия сняг да поора на някой празен паркинг или в краен случай в квартала.Много е гот,пък и създавам весели емоции на съседите (смеят ми се на простотията и на това как хвърчи сняг на 2 метра височина :lol: ).Но така научаваш и за това доколко ти е стабилна колицата и колко да й вярваш.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 14 ное 2006 23:05

тук малко антиреклама на голф-а, но преди карах един опел кадет 1.6Д и това беше колата "чук" :) нямал съм място където да не мина зимата! И стоеше много стабилно на сняг. Докато на голф-а (двоката поне) задницата му е много лека и с каквито и извънземни гуми да съм му купувал, винаги се поднася много лесно :(

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Вто 14 ное 2006 23:48

:? Ако имаш желание и БТР може да поднесеш, камо ли на сняг! Най обичам силен снеговалеж в 3 през нощта- сняг има, коли няма (или само луди като мене) гасссс, докато ми писне! Хубаво е да се прави с кола, на която не държите особенно; желателно е и да е със задно!!!

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Сря 15 ное 2006 0:17

neon написа::? Най обичам силен снеговалеж в 3 през нощта- сняг има, коли няма (или само луди като мене) гасссс, докато ми писне! !!!

Не си сам, много сме :wink: :lol: :twisted:

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Сря 15 ное 2006 18:30

golfer написа:off
kris11 написа:Едно време хората се записваха на ред за закупуване на Лада , а аз си купих кола почти без ред. Точка .
...

аааа корекомска ! :D
с реотани на задния джам. :wink:

а реотаните са да не мръзнат ръцете докато буташ

Загадката беше каква е. И не съм я бутал освен само веднъж когато се запалих заради пукнат маркуч на бензина.Прогоряха ми кабелите от делкото към свещите.

Потребителски аватар
ChampioN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChampioN » Сря 15 ное 2006 20:15

За млад 6офер :
1. колкото се може пове4е каране в ло6и условия с някого много опитен до тебе, оба4е
2. отива6 на някой свободен паркинг и се у4и6 как да я спира6 от не много голяма скорост на максимално най кратка дистанция, Занасяние на zадницата и малко вартене напред наzад :P
3. не си поzволявай поне парвата zима на никакви своеволия когата си на патя , беzопасността преди вси4ко
Другите не6та да трагва6 от 2 ра нагоре както и винаги едните гуми иzван коловоzа а по ваzможност и вси4ки ги каzаха по нагоре :)
Това 4е предното предаване е по=беzопасно от zадното в zимни условия е мит от времето когата колите са се проиzвеждали с предно zа да не хварлят пари , тай като направата на кола с zадно струва мн пове4е пари на компаниийте... Когато ти трагне zадницата не6тата могат сравнително лесно барzо да се оправят, но виж когато ти трагне предницата да се парzаля си по4ти отписан (оправянето на траекторията е доста сложно ). И о6те не6то когато преминава6 от сух асвалт на сняг в парвите дни като zавали , колкото и опит да има6 колкото и да си добар ти трябва време докато свикне6 на новите условия, при което кара6 с 40=50 % под ваzможностите на колата ( иz книжката на Собеслав Засада, много полеzно 4етиво, междудругото) :)

Потребителски аватар
zdr_spasov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zdr_spasov » Сря 15 ное 2006 23:30

mucho написа:...
... при тва бех с добри, чисту нови зимни гуми Гиславед (куиту не претендирам че съм спец ама май са замислени като гуми за дълбок сняг - или пуне тъй си мисла) ...
....

Е ти уби всичко детско в мен. Аз си взех 2 нови Гиславед и си мислех, че имам гуми за зимата :)

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”