Две неща бих желал да ви споделя в тази тема:
Първото е ,че вчера смених клапана за бензин,тъй като прецених, че стария не винаги включва.След монтирането на новия клапан запалих като по учебник (на бензин), "викам" си, еййй егати кефа,направо заспа...........! Тръгвам си от мястото на смяната и решавам да си превключа на газ, "цъкам" на междинно положение и чакам в готовност. Да ама не, буса си "пердаши" и няма никакви признаци за придърпване..........., "викам" си, абе сигурно, защото е нов и отваря повече, вероятно карбуратора се пълни повече и затова държи по-дълго

Надявам се да не съм отекчил с много подробното описание, но реших да го опиша така,защото след справка с нета, попаднах на абсолютно съшата тема във форума на форд, която не стигаше до отговор на проблема!
Второто което искам да ви кажа е,че вчера докато подгрявах, преди тръгване, при мен дойде един човек, който ми каза,че има три Т3-ки, с блокирали двигатели и възнамерявал да ги връща на вторични суровини, та ако съм се интресувал от някакви рез. части, да ида да ги огледам. За утре имам уговорка, да видя какво може да се ползва (пича спомена и 4 зимни гуми - на мен не ми трябват), смятам да взема фотоапарата и да ги "понащракам" , така и някой друг може да си хареса нещо, преди да са ги "батисали". Ако някой пък иска по-конкретна снимка на даден детайл ( само не колянови валове

Поздрави,