Нов собственик на Бора 1.9 ТДИ 4 Моушън 116 к.с.
- woldemar
- Автомобил: WV Bora 2001 1.9 TDI 4 Motion
- Двигател: AJM
Нов собственик на Бора 1.9 ТДИ 4 Моушън 116 к.с.
Здравейте от утре ще съм собственик на VW Bora 1.9 TDI 4 motion. От днес се регистрирах във форума. Предстои ми обслужване и някои дребни поправки, но съм много ентусиазиран. Срещам малко затруднения с търсенето във форума но предполагам че с времето ще свикна. А ето и малко снимки
.

Re: Нов собственик на Бора 1.9 ТДИ 4 Моушън 116 к.с.
Честито колега, пожелавам ти много безаварийни километри.
Колата изглежда добре, дано да е сполучлива
Колата изглежда добре, дано да е сполучлива

- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
TDI + 4motiоn !!!!!!!!!!
Честита да ти е! 

- aliyatin.com
- Автомобил: HONDA CR-V
- Двигател: 2008
Честито и от мен колега.Пожелавам много безаварийни.
Супер е Бората!

- stefanvwto
- Автомобил: vw golf 3
- Двигател: 1Z
Честито и със здраве
-
- Автомобил:
- Двигател:
за колко я взе,не е ло6а 

- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Дано да се окаже читава. Сложи и няколко снимки като я вземеш.
- BasS_m_BasS
- Автомобил: Golf mk3 GTI
- Двигател: 2E
Много добре изглежда. Честито и да си я караш със здраве 

- onazi
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9 TDI
Честито колега, колата е супер

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Честито, много е лачена! Само хубави моменти и безаварийни километри! 

- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Честито колега дано само консумативи да сменяш 

- woldemar
Благодаря ви колеги утре като я регистрирам ще пиша повече. И ще споделя какво съм сменил и какво предстои да подменям. Още веднъж благодаря за позитивните коментари.
Здравейте отново колеги, днес регистрирах бората и съм изпълнен със смесени чувства, от една страна се радвам защото върви като самолет но има доста дреболийки за ремонтиране. Днес правих ремонт на генератора защото се оказа че не зарежда, смениха ми датчика с четките за 70 лв. с труда. Предстои ми да сменя маслата, филтрите и ангренажния ремък. Липсва пластмасата от лявата страна на подлакътника а самият той не се заключва при затваряне, задния пепелник е счупен и от дясната му страна липсва една кръгла пластмаса, шофьорския сенник му е счупено капачето на огледалото, пепелника мърда целия и се вади, жабката от десния край мърда явно липсва винт. дръжката на шофьорската врата с копчетата е разместена в кората, уплътнението на купето при бравата на шофьорската врата е скъсано и шуми като се пътува, в багажника ламарината на пластмасата покрай ключалката е намачкана и пластмасовите кори зеят явно липсват копки и пластмасовата дръжка на мокета над резервната гума е счупена. Общо взето много забележки по интериора но лека полека ще ги отстранявам. Ако някой има нещо което му е за продаване и ще ми свърши работа може да се спазарим.
това е засега от мен ще пиша пак. Поздрави на всички и лека вечер.
Здравейте отново колеги, днес регистрирах бората и съм изпълнен със смесени чувства, от една страна се радвам защото върви като самолет но има доста дреболийки за ремонтиране. Днес правих ремонт на генератора защото се оказа че не зарежда, смениха ми датчика с четките за 70 лв. с труда. Предстои ми да сменя маслата, филтрите и ангренажния ремък. Липсва пластмасата от лявата страна на подлакътника а самият той не се заключва при затваряне, задния пепелник е счупен и от дясната му страна липсва една кръгла пластмаса, шофьорския сенник му е счупено капачето на огледалото, пепелника мърда целия и се вади, жабката от десния край мърда явно липсва винт. дръжката на шофьорската врата с копчетата е разместена в кората, уплътнението на купето при бравата на шофьорската врата е скъсано и шуми като се пътува, в багажника ламарината на пластмасата покрай ключалката е намачкана и пластмасовите кори зеят явно липсват копки и пластмасовата дръжка на мокета над резервната гума е счупена. Общо взето много забележки по интериора но лека полека ще ги отстранявам. Ако някой има нещо което му е за продаване и ще ми свърши работа може да се спазарим.

- woldemar
Здравейте колеги днес обслужих Бората. Оказа се че съм карал 2 дни със счупена обтяжна ролка на ангренажния ремък
. Казаха ми че съм голям късметлия. Смених ангренажен ремък + 2 ролки, пистов ремък с ролка масло 5w40 Бизол и всички филтри. Смених и повреденото моторче за стъкломиещото, на което не пасна много добре накрайника на маркучлето и изпусна току що налятата зимна течност за чистачки, но утре ще го уплътнявам с тефлонова лента и мисля че ще реша проблема. Взех си ново стъкло за лявото огледало и пепелник за задните седалки от една морга но ще ги сменям сигурно утре. Това е за сега. 

- woldemar
Колеги днес замених счупения пепелник за задните седалки със здрав такъв и смазах и ремонтирах поставките за чаши под него. Поставих на място корите от багажния отсек като разредих копките. Ремонтирах осветлението в жабката. Едно по едно отстранявам неизправностите.