Арсенът, както са описали, умъртвява живия нерв. Болката обикновено значи, че не е умъртвен изцяло. Моят стоматолог предпочита да не ми слага упойка, понеже така се усещат по-добре как вървят нещата. Според него. В началото на предните няколко зъба исках с упойка, ама на последния стисках - по-скоро е психична нагласата, отколкото да е кой знае каква болка. Не е най-приятното нещо на света да ти бъркат с оная дългата игла с форма на пружина и като закачи встрани от канала на нерва малко подскачам, ама като е внимателен стоматологът няма дерт.
Към автора - колега, не се притеснявай. Дори по-добрият вариант е без упойка. Упойката не е много здравословна като цяло, като всяко друго лекарство де.
И аз имам зъб за правене, ама ще видя кога ще се наканя. На последните два зъба, които правих в рамките на два месеца при мен най-гадният фактор се оказа финансовият
Взех да мисля все повече за парите, които давам, отколкото за болката
лечението на двата зъба - умъртвяване, вадене и пломба от тези белите ми костваше около 250 лева Моят зъболекар много обича да зяпа телевизия докато работи
Последния път си спомням даваха по Еуроспорт някакви велосипедисти, купа някаква си там. И пили, пили с машината и вика "Еййй гледай го бе, изпревари го, тц,тц,тц " пък на мене стомаха ми свит от притеснение. Веселяк