Подкрепяте ли легализацията на марихуаната?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Да се легализира ли употребата на марихуана или не

Да
30
24%
Не
94
76%

Общо гласове: 124
Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Re: Подкрепяте ли легализацията на марихуаната?

Мнениеот Калоян Крумов » Пон 17 дек 2012 19:19

Закона казва това,закона казва онова?! А ако закона се промени и ви бръкне в ГЪЗА пак ли така чинно с наведени глави ще се подчините?
Преди са подчинявахте на Бай Тошовите закони. Сага много от тях са ви абсурдни!Нали така? Майките ви и бащите ви ,дори и някои тук,са чакали с години за жилище защото закона и с-та били такива!(нагледен пример). Значи според мнението по-горе може са си ходиш пиян по улицата така ли? Черни хроники завършили със СМЪРТ след ПИЯНСКИ свади всеки ден. Но 1 път не чух за развой от напушалки?! Кълнете се как така децата ви ще пафкат ? Как така ще живеят.? Колко от вас пият алкохол пред децата си? Какъв пример дадохте? След това ще очаквате да се вразумят и да повярват за цирозата ли?
Такива примери с лопата да ги ринеш! Най лошото е че обществото е дезинформирано по този въпрос и чуват това което искат да чуят,а не истината! А сега си сипете една 100ка преварка и обяснете на децата си че не ехубаво са се пие алкохол!з
Сера мощно над некомпетентните мнения по нагоре! Или казано малко по възпитано. За вас пушещите канабис са друсалки. А сега ще се съсъгласите ли че дебелите хора са грозни,

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 17 дек 2012 19:37

вече има анкета
въпросът е сложен, но при така формулираната анкета :mrgreen: отговорът е НЕ

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Пон 17 дек 2012 19:41

....Ббили грозни щото фармацевтите да си продават легалните хапчета? Колко от вас са се вслушвали над рекламите за хапчета,м? Ще си обясните ли що за наркотик(хапче) е това което лекува главоболие,зъбобол,стомашни спазми,предменструални болки, болки в краката преумора и това всичкото в 1?!?!

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Пон 17 дек 2012 19:52

zografski написа:.... За сведения споделям, че НЕ ПИЯ АЛКОХОЛ И НЕ ПУША ТРЕВА, единствения ми порок са кафе и цигари, но не ми пречи да съм ЗА декриминализирането на тревата!

zografski написа:...И аз съм пушил, но това не ми пречи да имам добро образование и хубава работа.....

Поне помни какво си писал по темата, то верно че сме се събрали в тоя раздел, защото няма какво или не искаме да пишем в нормалните, ама все пак :D .... ВиШето ти образоване въобще не го коментирам mhihi !

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Пон 17 дек 2012 19:57

Дори не знам защо се обсъжда тази тема...
Против !
Имаме много път да извървим докато може да се замислим за нещо подобно...

Потребителски аватар
milmar

Мнениеот milmar » Пон 17 дек 2012 20:00

AmW написа:Дори не знам защо се обсъжда тази тема...

Според мен има няколко отговора за подръжниците:
1. Деца, които си мислят че са станали големи, защитават "правата си"
2. Група напушени
3. Някакви си мислят, че знаят какво е демокрация а аз се съмнявам в смисъла на понятието въобще

4. За спорта

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Пон 17 дек 2012 20:01

icoico написа:Я феновете на тревата се разходете до Амстердам и се пошляйте из кофирайона по тъмно.

Аз не съм ФЕН на тревата, просто нямам особено против нейната легализация. Не знам какво имаш предвид за Амстердам, там обособен "кофирайон" няма или не знам така да наричат някаква зона, но съм се разхождал все по тъмно из почти всички улици в широкия център, при това много пъти. Кофишопове има много и всички, които съм виждал или посещавал изглеждат съвсем нормално. Да, отрепки има навсякъде по света и Амстердам не е изключение, особено в кварталите на черните и арабите (или смесени такива), но така или иначе по брой убийства те са на 50% на нас, тъй че...

Потребителски аватар
stoi4o.d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stoi4o.d » Пон 17 дек 2012 20:07

Гласувах с НЕ!

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Пон 17 дек 2012 20:10

BG_Golf4e написа:Гласувах с НЕ!

+1, резонни доводи бол в защита в мненията по-напред в темата... :да:

Потребителски аватар
Marto_VN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Marto_VN » Пон 17 дек 2012 20:16

kokobraiz написа:Закона казва това,закона казва онова?! А ако закона се промени и ви бръкне в ГЪЗА пак ли така чинно с наведени глави ще се подчините?
Преди са подчинявахте на Бай Тошовите закони. Сага много от тях са ви абсурдни!Нали така? Майките ви и бащите ви ,дори и някои тук,са чакали с години за жилище защото закона и с-та били такива!(нагледен пример). Значи според мнението по-горе може са си ходиш пиян по улицата така ли? Черни хроники завършили със СМЪРТ след ПИЯНСКИ свади всеки ден. Но 1 път не чух за развой от напушалки?! Кълнете се как така децата ви ще пафкат ? Как така ще живеят.? Колко от вас пият алкохол пред децата си? Какъв пример дадохте? След това ще очаквате да се вразумят и да повярват за цирозата ли?
Такива примери с лопата да ги ринеш! Най лошото е че обществото е дезинформирано по този въпрос и чуват това което искат да чуят,а не истината! А сега си сипете една 100ка преварка и обяснете на децата си че не ехубаво са се пие алкохол!з
Сера мощно над некомпетентните мнения по нагоре! Или казано малко по възпитано. За вас пушещите канабис са друсалки. А сега ще се съсъгласите ли че дебелите хора са грозни,

Ти лично ако ми паднеш с една цигара щом ми разсъждаваш по този начин бих те тикнал вътре разбииш ли!
Дай да разрешим тогава убийствата или кражбите или изнасилванията щото са били в НК по тошово време а или малко ебалите няма да лежат за изнасилване ? щото забраненото било сладко...
Алкохол - малкохол ..... като пиеш алкохол първо мислиш и за да имаш зависимост към него трябва да пиеш с години, а от цигарата - тревата става за няколко пъти пушене!
Като изтрезнееш - пак си мислиш с кратуната нормално ,ама ако изпуши повече марихуана говоря за месеци и после не пушиш си като зомби , айде не ми говори за другите вреди , щото познавам доста народ дето са уж само на трева , ама като не са пушили приличат на олиго!!!
тука тая тема става за ловене на наркоманчета и дилърчета ... искали легализация - значи има трева в него или се друса ! ТолкоЗ!
От тука ще следя кой е за легализацията и сигнали в полицията да видим тогава !
наркоманчета нещастни ! и във форума на ФВ си пробутвате наркоманските номера!

Потребителски аватар
Jovany
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Jovany » Пон 17 дек 2012 20:20

Аз съм НЕ.
Тези които са за да помислят за децата. Те все още нямат пороци нека да направим така че да не ги прихванат само защото е легално и си мислят че е безобидно след като "държавата" го разрешава.
Не гледайте Холандия. Първо хората там са с много по висока култура от колкото в БГ (мъчно ми е да го твърдя но е така. Виждал съм го няколко пъти). И второ някои хора си мислят че се пуши трева под път и над път... Не е така и там закона за тревата е много строг. За други дроги да не говоря...

Потребителски аватар
hristodj
Автомобил: golf 3 kombi
Двигател: AHU 97
Контакти:

Мнениеот hristodj » Пон 17 дек 2012 20:24

Неееееееее.....
Достатъчно малоумници кара пияни и избиват хора по пътищата.Сега остава да има и напушени нинджи каращи совалки от "Междузвездни воини" и стрелящи с лазерните оръдия по дракони и извънземни.Правещи се на топки за боулинг с колите си и събарящи кегли по автобусните спирки. :beat_butt2

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 17 дек 2012 20:26

9 страници нормален диалог /даже се учудих/, айде на го разваляме с нападки и лични отношения :lol:

misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Мнениеот misho_GTI » Пон 17 дек 2012 20:42

Marto_VN написа:Алкохол - малкохол ..... като пиеш алкохол първо мислиш и за да имаш зависимост към него трябва да пиеш с години, а от цигарата - тревата става за няколко пъти пушене!....
е такова нещо още не съм видял никъде, явно според теб ~40% от хората на мойте години са пробити наркомани защото пушат трева няколко пъти в месеца, тревата не води до зависимост, или абстиненцията и е прекалено малка и се проявява като безсъние, нищо друго, аз не се събуждам всяка сутрин с мисълта как да се напуша, както и не изпитвам някакво желание за това.
повечето от тази тема, който са изказали мнение подобно на твоето, си нямат ни най-малка представа какво е трева. КАктто и да е, винаги ще има спор и 2 страни по въпроса смятам че е ненужно да пиша за това кое е по полезно алкохол или трева и кое е по опасно...дори имаше 1-2ма преди мен който са го написали в темата.

hristodj написа:Неееееееее.....
Достатъчно малоумници кара пияни и избиват хора по пътищата.Сега остава да има и напушени нинджи каращи совалки от "Междузвездни воини" и стрелящи с лазерните оръдия по дракони и извънземни.Правещи се на топки за боулинг с колите си и събарящи кегли по автобусните спирки. :beat_butt2

ТОва за което разправяш НЕ СЕ пуши и не се нарича трева. scare

Потребителски аватар
milmar

Мнениеот milmar » Пон 17 дек 2012 20:53

milmar написа:
AmW написа:Дори не знам защо се обсъжда тази тема...

Според мен има няколко отговора за подръжниците:
1. Деца, които си мислят че са станали големи, защитават "правата си"
2. Група напушени
3. Някакви си мислят, че знаят какво е демокрация а аз се съмнявам в смисъла на понятието въобще

4. За спорта

5. Младежи на по около 20 си мислят, че са открили топлата вода, колелото и т.нат., събарят системата, говорят за Бай Тошово време :D . Изобщо мислят си, че по приказките на баба и дядо знаят всичко за тогава. Представят си, че се борят с вятърни мелници. Аз лично ги разбирам до някъде, преживял съм го това, но в хАмерика да си пълнолетен трябва да си на 21, и пак е малко ...

Последна промяна от milmar на Пон 17 дек 2012 20:58, променено общо 3 пъти.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”