В какви условия ви е най-хубаво да карате.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vin_d
- Автомобил:
- Двигател:
В какви условия ви е най-хубаво да карате.
За мен най-ми е кеф да карам зимата на снег на мн.утъпкан а отстрани сняг до пъпа,колата мърка радиото съска с леко бас,малко вали чистачките чат-пат се показват.Същите условия обаче на тъмно с дълги светлини и без трафик ми е най-голем кеф.
- onazi
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9 TDI
Re: В какви условия ви е най-хубаво да карате.
Лятото по път за морето

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Най-много ми е кеф, да шофирам на перфектна настилка, без дупки и т.н Да също да няма трафик и да е вечер. Общо взето спокойна обстановка, като за неделен шофьор ранг Аматьор зад волана! 

-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Хубав гладък балкански път със завои, чист въздух, красива гледка с голяма и комфортна кола с подобаващ мотор.
И най-важното да не бързам за никъде, защото професията ми е такава, че постоянно трябва да се бърза - така де липсва ми спокойното каране...
И най-важното да не бързам за никъде, защото професията ми е такава, че постоянно трябва да се бърза - така де липсва ми спокойното каране...
my heart iS iCe написа:Най-много ми е кеф, да шофирам на перфектна настилка, без дупки.
Демек в чужбина.

И на мен така.

- mitko85
- Автомобил: E91
- Двигател: M47
vin_d написа:За мен най-ми е кеф да карам зимата на снег на мн.утъпкан а отстрани сняг до пъпа,колата мърка радиото съска с леко бас,малко вали чистачките чат-пат се показват.Същите условия обаче на тъмно с дълги светлини и без трафик ми е най-голем кеф.
И да е изпекло едно ярко слънце, може и без чистачки и да не вали. Това разбира се в приятна компания.
- instantaccess
- Автомобил:
- Двигател:
В нормални, т.е. прилично състояние на пътя, без фитипалдовци и идиоти, опитващи се да ме убият, пътища обозначени с нужната маркировка.
Но като цяло предпочитам да карам по светло, тъй като не виждам много добре надалече
Но като цяло предпочитам да карам по светло, тъй като не виждам много добре надалече

-
- Автомобил:
- Двигател:
Честно казано ми е най-гот да си въртя Logitech воланчето, играейки на Gran Turismo на PS2-ката (щото нямам 3-ка).
И в чужбина съм карал и у нас, не че имам кой знае колко км, но вече не ми е приятно, за разлика от преди, когато се кефех.
И в чужбина съм карал и у нас, не че имам кой знае колко км, но вече не ми е приятно, за разлика от преди, когато се кефех.
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
В кал, киша, прах, мокра трева - по черните пътища към водоемите! 

- Jovany
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На утъпкан сняг вечер. Лека музика в колата приятна топлина и да знам че отивам на готино място.
Същото важи и за дъжд
Когато условията са идеални на магистрала малко ми е скучно.
Даже когато пътувам до Сливен ако не бързам си минавам по подбалканската линия само защото е по забавно и живописно.
Същото важи и за дъжд

Когато условията са идеални на магистрала малко ми е скучно.
Даже когато пътувам до Сливен ако не бързам си минавам по подбалканската линия само защото е по забавно и живописно.
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Лятото вечерта след 21 часа като стане малко по хладничко да отворя стъклата и бавничко да карам.. И да се заглеждам
Разбирасе че музиката на макс 

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Нощем - сняг по пътя - гъста мъгла .... невероятно добра комбинация !!! И тогава си личи кой може да кара !!!
Другата ми любима конфигурация е проливен дъжд / из ведро / и никакви коли по пътя .... пълно е с чакаши да спре дъжда върху банкета !!!
при такива пътни условия - никаква музика .... искам да чувам гумите върху настилката и оборотите на двигателя !!!
Другата ми любима конфигурация е проливен дъжд / из ведро / и никакви коли по пътя .... пълно е с чакаши да спре дъжда върху банкета !!!
при такива пътни условия - никаква музика .... искам да чувам гумите върху настилката и оборотите на двигателя !!!
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Няма никакво значение какви са условията, важното е да съм в колата и на път. 

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Калоян Кирилов написа:Хубав гладък балкански път със завои, чист въздух, красива гледка с голяма и комфортна кола с подобаващ мотор.

Не, че В3-ката е особено конфортна кола, но точно това ми е любимото!
Газ нагоре по завоите!

По магистралата е скууууука!
Обикновено там рядко вдигам над 90, защото интересното би започнало чак към 190-200, а не обичам да карам с такава скорост и е забранено!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”