Подкрепяте ли легализацията на марихуаната?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Да се легализира ли употребата на марихуана или не

Да
30
24%
Не
94
76%

Общо гласове: 124
Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Подкрепяте ли легализацията на марихуаната?

Мнениеот icoico » Пон 17 дек 2012 20:53

misho_GTI написа:...~40% от хората на мойте години са пробити наркомани защото пушат трева няколко пъти в месеца, тревата не води до зависимост, или абстиненцията и е прекалено малка и се проявява като безсъние, нищо друго, аз не се събуждам всяка сутрин с мисълта как да се напуша, както и не изпитвам някакво желание за това...

Алкохолът води до зависимост. Цигарите водят. Кафето води до зависимост. Адреналинът.Интернет води до зависимост, ако щеш, или поне Сураттефтерът със сигурност води mhihi На тоя фон тревата не води до зависимост, но 40 процента от наборите ти пафкат няколко пъти в месеца ей-така, не че им се пафка ами колкото да мине времето? :roll:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 17 дек 2012 20:57

Marto_VN написа:
kokobraiz написа:Закона казва това,закона казва онова?! А ако закона се промени и ви бръкне в ГЪЗА пак ли така чинно с наведени глави ще се подчините?
Преди са подчинявахте на Бай Тошовите закони. Сага много от тях са ви абсурдни!Нали така? Майките ви и бащите ви ,дори и някои тук,са чакали с години за жилище защото закона и с-та били такива!(нагледен пример). Значи според мнението по-горе може са си ходиш пиян по улицата така ли? Черни хроники завършили със СМЪРТ след ПИЯНСКИ свади всеки ден. Но 1 път не чух за развой от напушалки?! Кълнете се как така децата ви ще пафкат ? Как така ще живеят.? Колко от вас пият алкохол пред децата си? Какъв пример дадохте? След това ще очаквате да се вразумят и да повярват за цирозата ли?
Такива примери с лопата да ги ринеш! Най лошото е че обществото е дезинформирано по този въпрос и чуват това което искат да чуят,а не истината! А сега си сипете една 100ка преварка и обяснете на децата си че не ехубаво са се пие алкохол!з
Сера мощно над некомпетентните мнения по нагоре! Или казано малко по възпитано. За вас пушещите канабис са друсалки. А сега ще се съсъгласите ли че дебелите хора са грозни,

Ти лично ако ми паднеш с една цигара щом ми разсъждаваш по този начин бих те тикнал вътре разбииш ли!
Дай да разрешим тогава убийствата или кражбите или изнасилванията щото са били в НК по тошово време а или малко ебалите няма да лежат за изнасилване ? щото забраненото било сладко...
Алкохол - малкохол ..... като пиеш алкохол първо мислиш и за да имаш зависимост към него трябва да пиеш с години, а от цигарата - тревата става за няколко пъти пушене!
Като изтрезнееш - пак си мислиш с кратуната нормално ,ама ако изпуши повече марихуана говоря за месеци и после не пушиш си като зомби , айде не ми говори за другите вреди , щото познавам доста народ дето са уж само на трева , ама като не са пушили приличат на олиго!!!
тука тая тема става за ловене на наркоманчета и дилърчета ... искали легализация - значи има трева в него или се друса ! ТолкоЗ!
От тука ще следя кой е за легализацията и сигнали в полицията да видим тогава !
наркоманчета нещастни ! и във форума на ФВ си пробутвате наркоманските номера!

Колега, освен, че нямаш идея от марихуана, очевидно не си запознат и с алкохола, но въпреки това даваш експертни мнения.
Аз съм ЗА легализацията - прати ми твоите колеги да видим какво ще намерят... Даже ще им бъда благодарен ако ми изровят трудовата книжка, че съм я загубил някъде.

misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Мнениеот misho_GTI » Пон 17 дек 2012 20:59

icoico написа:
misho_GTI написа:...~40% от хората на мойте години са пробити наркомани защото пушат трева няколко пъти в месеца, тревата не води до зависимост, или абстиненцията и е прекалено малка и се проявява като безсъние, нищо друго, аз не се събуждам всяка сутрин с мисълта как да се напуша, както и не изпитвам някакво желание за това...

Алкохолът води до зависимост. Цигарите водят. Кафето води до зависимост. Адреналинът.Интернет води до зависимост, ако щеш, или поне Сураттефтерът със сигурност води mhihi На тоя фон тревата не води до зависимост, но 40 процента от наборите ти пафкат няколко пъти в месеца ей-така, не че им се пафка ами колкото да мине времето? :roll:

ти пиеш алкохол защото си пристрастен, или за удоволствие? същото е с тревата. докато пушиш цигари защото в повечето случай си зависим и знаеш какво причиняват но спирането е трудно нали?

Потребителски аватар
poni
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот poni » Пон 17 дек 2012 21:00

icoico написа:

Даа,и казват,че когато и да решат ще спрат да пушат!
Твърдо НЕ!

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Пон 17 дек 2012 21:00

*Marto_VN*

Ако кажа,че съм изстрелял Корейската ракета на кой ще ме обадиш? На братски чифутски народ ли? Просто почети малко доклади на Световната здравна организация относно канабиса +/- след това прочети и за алкохола и тютюна.
За тези които познаваш и си мислиш,че са само на трева и когато не са пушили приличали на "олиго" само ти си вярваш,че само пушат. Канабиса е доказано,че няма физическа зависимост. Това не съм го измислил аз или Пешо 305блок. Хората винаги са пушили и ще продължават да пушат. Индианците също са употребявали,та дори онзи "пустиняк" Шекспир е пушел , амакой ли беше той. Сигурно някой "олиго".
Преди казах и пак ще кажа. Хората в са дезинформирани по този въпрос а и да са информирани то е по начин удобен за властимащите,а не в полза на народа. Винаги е било така.
Проблема в обществото ни е много по дълбок от товада се пушат саски или не. Обществото е болно.
Я си спомнете за пияната учителка! 2 ПРОМИЛА! А сте ми седнали да мислите за/против жойнта. Всички загрижени за децата си. Да да! Гледам мнозинството родители в заведенията що за отношение имат към децаа си. Оставят ги под опеката на персонала или му хвърли 5-10 лева и му казва отиди да играеш на игрите в мола,а през това време майка ву и баща му се наливат с концентрати. Обществото е болно а вие тук съдници го играете,но типично по български трябва да гледаме в паничката на другия. Да дразним съседа колкото и ние да сме затънали в кочината.
Така че си спестете епитетите и нарицанията относно околните. Бъдете за пример пред децата си и околните. Бъдете хора,а не животни. Защото е най-лесна Т1,Т2 л-ще София,нали но това е друга тема.

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Пон 17 дек 2012 21:01

Ivailo написа:.....
Колега, освен, че нямаш идея от марихуана....

Преди 10-15г. беше модерно да си борче (не че сега не е), да не би сега това да е най-важното, човек да има идея от марихуана facepalm ...

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Пон 17 дек 2012 21:03

*milmar*

Милене отдавна не съм на 20 години в грешка сте Маринов в грешка!

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 17 дек 2012 21:19

milmar написа:

Преди 10-15г. беше модерно да си борче (не че сега не е), да не би сега това да е най-важното, човек да има идея от марихуана facepalm ...

Не, тревата е била модерна през 60-те години, сега е важно да се изказваш подготвен :да:

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Пон 17 дек 2012 21:34

Ivailo написа:
milmar написа:

Не, тревата е била модерна през 60-те години, сега е важно да се изказваш подготвен :да:

Не съм по модерните неща по принцип, дори и телевизия не гледам.
Не знам каква ти е подготовката и от къде знаеш кога и къде е била модерна, тук в България едва ли, но както и да е .....
Иначе давам евала на подготвените хора :да: !

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Пон 17 дек 2012 21:41

Мне, не сме дорасли още :!:

Потребителски аватар
vw_Krasi_vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_Krasi_vw » Пон 17 дек 2012 22:04

не!!!

Потребителски аватар
Jovany
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Jovany » Пон 17 дек 2012 22:13

hristodj написа:Неееееееее.....
Достатъчно малоумници кара пияни и избиват хора по пътищата.Сега остава да има и напушени нинджи каращи совалки от "Междузвездни воини" и стрелящи с лазерните оръдия по дракони и извънземни.Правещи се на топки за боулинг с колите си и събарящи кегли по автобусните спирки. :beat_butt2

Мани другото ми ченгетата нямат и тест за тая работа и няма какво да им направят ако не са пили.

Bioside
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bioside » Пон 17 дек 2012 22:15

Твърдо ДА.Пушене му е майката до насиране.След това на легена пречистване и пак така наново.Докато има такива тъпи теми ще има и такива отговори.Ако беше някоя свястна тема досега модераторите да са я затрили.Иначе за въргозуняци дето могат и чорапите да си изпушат може и 10 страници да се изпишат.Аман от наркомани.Аман от тази скапана държава.Аман и от късогледи хора. :beer

http://www.youtube.com/watch?v=OVMiki-o ... _embedded#!

Последна промяна от Bioside на Пон 17 дек 2012 22:26, променено общо 1 път.

misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Мнениеот misho_GTI » Пон 17 дек 2012 22:18

Jovany написа:
hristodj написа:Неееееееее.....
Достатъчно малоумници кара пияни и избиват хора по пътищата.Сега остава да има и напушени нинджи каращи совалки от "Междузвездни воини" и стрелящи с лазерните оръдия по дракони и извънземни.Правещи се на топки за боулинг с колите си и събарящи кегли по автобусните спирки. :beat_butt2

Мани другото ми ченгетата нямат и тест за тая работа и няма какво да им направят ако не са пили.
имат просто ги ползвали само ако някой им се стори съмнителен защото "касетите" им били скъпи

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пон 17 дек 2012 22:37

Категорично против легализацията съм!!!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”