*Marto_VN*
Ако кажа,че съм изстрелял Корейската ракета на кой ще ме обадиш? На братски чифутски народ ли? Просто почети малко доклади на Световната здравна организация относно канабиса +/- след това прочети и за алкохола и тютюна.
За тези които познаваш и си мислиш,че са само на трева и когато не са пушили приличали на "олиго" само ти си вярваш,че само пушат. Канабиса е доказано,че няма физическа зависимост. Това не съм го измислил аз или Пешо 305блок. Хората винаги са пушили и ще продължават да пушат. Индианците също са употребявали,та дори онзи "пустиняк" Шекспир е пушел , амакой ли беше той. Сигурно някой "олиго".
Преди казах и пак ще кажа. Хората в са дезинформирани по този въпрос а и да са информирани то е по начин удобен за властимащите,а не в полза на народа. Винаги е било така.
Проблема в обществото ни е много по дълбок от товада се пушат саски или не. Обществото е болно.
Я си спомнете за пияната учителка! 2 ПРОМИЛА! А сте ми седнали да мислите за/против жойнта. Всички загрижени за децата си. Да да! Гледам мнозинството родители в заведенията що за отношение имат към децаа си. Оставят ги под опеката на персонала или му хвърли 5-10 лева и му казва отиди да играеш на игрите в мола,а през това време майка ву и баща му се наливат с концентрати. Обществото е болно а вие тук съдници го играете,но типично по български трябва да гледаме в паничката на другия. Да дразним съседа колкото и ние да сме затънали в кочината.
Така че си спестете епитетите и нарицанията относно околните. Бъдете за пример пред децата си и околните. Бъдете хора,а не животни. Защото е най-лесна Т1,Т2 л-ще София,нали но това е друга тема.