принципно си прав
но колкото повече раздели толкова по зле
сега замисли се и често си отговори наистина ли има нужда чак от раздел?
За конструктивни предложения към админи и модове
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Попрегледах регистрираните потребители и се оказва, че има доста "мъртви души" във форума. Много, които са си направили регистрация и ... няма никой след това. Хора с 0 мнения за 2 години. Мисълта ми е - не трябва ли такива потребители, които са с по малко от 10 мнения да речем, и едновременно с това не са писали мнение във форума за период по-дълъг от 3 месеца например, да бъдат заличавани от него, като имат право за период от още 2 месеца след това да възстановят регистрацията си? Нещо като при пощите - ако не влизаш 3 месеца и ти се заличава регистрацията.
joser написа:Dimiter написа:Всичките компютри от които влизам във форума като гост, са GMT+2)
няма да влизаш като гост
Не става, ще ме бият
Още едно предложение - примерно току-що съм влязъл в раздел "Организационен" и виждам списъка с темите. Според мен, би било много добре, ако в колоната "автор" се изписва и датата на започване на темата (датата на първия пост на автора). Както е в колоната "последно мнение".
Това ще е един много добър визуален ориентир за "възрастта" на темата. Мен лично, това би ме облекчило - например виждам най-горната тема, но в същия момент виждам и откога е и си мисля: "а, тая тема е от по-миналия месец, сещам се за какво се говореше, не ме засяга и няма да влизам в нея, (камо ли да пиша по нея)"
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dimiter написа:....
Това ще е един много добър визуален ориентир за "възрастта" на темата. Мен лично, това би ме облекчило - например виждам най-горната тема, но в същия момент виждам и откога е и си мисля: "а, тая тема е от по-миналия месец, сещам се за какво се говореше, не ме засяга и няма да влизам в нея, (камо ли да пиша по нея)"
Така или иначе се сортират по дата на последно мнение в тях..
по-скоро, за да разрешим проблема с писането в стари теми, обмислям да сложим.. нещо червено, мигащо.. с фурашка, палка, и жилетка.. дето ша вика.. че темата е стара.. и да знаеш.. да почерпиш....
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: