Искам да попитам специалистите , възможно ли е да се пригоди ААЗ мотора , като му се сложи друго турбо, и кое е подходящо, понеже и на мен ми отиде турбото, а точно тия ККК ги няма стари, а нов е ....
Та възможно ли е да се пригоди (в момента сме го пригодили без турбо
първо не съм специалист, но да си кажа моето мнение:
зависи каква ти е целта - да си върнеш колата в същия вид или да правиш по - рацингова версия!
винаги всичко може да се направи.
най - безпроблемно ще ти е ако вземеш турбина идентична на досегашната ти - топлата и студената част, както и самият фланец и даунпипа.
в противен случай при слагане на по - голямо турбо ще трябват допълнителни настройки на сместта, а ако е съвсем голямо първо не се знае дали частите ти ще устискат и второ как ще се управлява "новата" смес. би могло да има и други въпроси относно дюзите, помпата и т.н.
Значи целта ми ГЛАВНО е коолата да тръгне както преди, защото сега е съвсем зян... а ККК компресори просто НЯМА докато разни гарети колкото щеш... Та целта е 75-90 коня и естествено да не са много главоболията ...
значи така и така ти е свалена турбината виж и всичките параметри. сега вече има доста места от където можеш да си купиш турбо. както ти казах и по - рано - за да имаш по - малко главоболия вземи си турбина с идентични показатели.
ина4е как се разбира дали ти е изперкало турбото . питам понеже и мойто е омаслено но ми казаха 4е тва било нормално . със същия двг съм ААЗ . ина4е колата си верви (за тая стара технология).на 5-та на 3000 оборота 116
Абе то ясно, ама нали това викам, че ново турбо е 1300 лева а тая кола струва 2 пъти по толкова , а и се ползва не като основен автомобил та да ги давам Ако има какво да се измисли , бих го направил, но да дам 1300лв, колата да е има няма 75 коня, и да е на 10 години
И нещо друго, ако никой не се е занимавал с тия магарии , 4етох тука за някакъв майстор , в сервиз на Бакърената или нещо такова (не съм от София) , та ако знаете координати или ГСМ моля да го споделите да се срещна с него