Британска късокосместа котка

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Iezekil
Автомобил: Passat B4 Variant
Двигател: ABS 94

Re: Британска късокосместа котка

Мнениеот Iezekil » Сря 19 дек 2012 8:35

Ето и нашенска синя,напълно безплатна.Съжалявам,че не мога да намеря снимки на вече големия котарак...
Прикачени файлове
CIMG4399 b.JPG
CIMG4400.JPG

Потребителски аватар
undisput
Автомобил: VW Golf 1.6 GL
Двигател: PN 1991
Контакти:

Мнениеот undisput » Сря 19 дек 2012 18:50

elimn написа:
undisput написа:и аз търся британска синя, ама не ми се дават 300 лева за котка, при положение че мога да ги вложа за хубави амортисьори за голфа, ама мойта само ми реве че иска. някой ако знае някъде по-ефтинко, до 100 лева без да е бог знае какво родословие но да има чертите на породата, то верно че е някаква кръстоска но пък са хубави. Ще фана да направя и аз един развъдник като им гледам цените на тея котки!

Тази също не е лоша: viewtopic.php?f=47&t=361427
Хем ще си имаш котаче, хем ще спасиш и колегата, а може и отстъпка да ти направи

Aко не бяха онези идиоти от КАТ да ме кастрират 100 лева с удоволствие бих ги дал на колегата. А котка не ми трябва на мен искам да взема на мойта да миряса, че ми наду главата че искала британче и без него не искала да ме вижда, какви ли не жертви прави човек за любовта на жена, всякакви само не и да си продаде голфа за една торба с бълхи.

teodora2525
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот teodora2525 » Съб 25 юни 2016 13:05

Аз имам 6 британски котенца 2 дългокосмести и 2 късокосмести и майката и бащата.. Страхотни са

Върни се в “ОФФ-Топик - други”