За и против тютюнопушенето в заведнията
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
Re: За и против тютюнопушенето в заведнията
Пушач съм и в момента до като пиша си пафкам, но съм против да се пуши в заведенията.
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Пушач съм,но твърдо съм ЗА забраната за пушене в кафенетата и кръчмите!
- Благовест
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
Давайте пример на тарикатите като пушите извън заведенията!
- Soze13
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: APR
Petrolhead написа:santo_trafficante написа:Petrolhead написа:Soze13 написа:Заведения за пушачи и непушачи. Това според мен е единственото правилно решение. А когато се събират смесени компании, едните правят компромис заради другите и си избират къде да отидат. От къде на къде непушач ще ми казва какво и къде да го правя?! Отделни места и това е...пък да видим колко заведения за непушачи ще останат...и не пийте в този ред на мисли, като ви се живее толкова здравословно и хващайте горите. Там и въздух чист и птичките не пушат.
колега ти си прост човек
Ще спазвате добрия тон!
това е най-добрия тон, който мога да спазвам с подобни австралопитеци.
не можеш да се наречеш нормален, интелигентен, съвременен човек ако не уважаваш личното пространство на другите.
твоят дим пречи на другите, съответно трябва да се съобразиш и да не димиш. а да очакваш държавата и обществото да се съобразява със собствените ти пороци е меко казано егоистично.
ПС, алкохола който ти пиеш не вмирисва моите дрехи.
Минзухар задръстен, я чети червеното)! Като не ти харесват цигарите, ходиш в заведения, където не се пуши. Ти ли ще решаваш и за мен какво да правя? Опитвам се да спазвам добър тон с вашето префърцунено племе, но с тъпаци като тебе ще бъда директен. Отделни заведения за пушачи и непушачи! Кое от това не ти е ясно, или да ти го нарисувам като на бавноразвиващ се за да схванеш нещо елементарно? Не ми отговаряй, изобщо няма да ти чета напъните!
Последна промяна от IvanMan на Сря 19 дек 2012 18:57, променено общо 1 път.
Причина: Нарушаване на т.7 от правилата! Получаваш предупреждение!
Причина: Нарушаване на т.7 от правилата! Получаваш предупреждение!
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Непушач съм - естествено съм ЗА забраната. Ама времето ми със заведенията е вече поотминало. За съжаление съм се надишал доволно, ама карай. Такава е била схемата.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Под-точка 3, все ми е тая, да се тровят!
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
ЗА забраната
Една свързана новина от днес:
Една свързана новина от днес:
Забрана на тютюна за ръчно свиване на цигари предвиждат промени в Директивата за тютюневите изделия, които бяха приети от Европейската комисия днес.
- mytko731
- Автомобил:
- Двигател:
Предлагам да оставим всички заведения на непушачите-да си ги ползват със здраве.
В къщи не пуша,защото децата няма къде да отидат.В заведенията се направиха зали за пушачи и непушачи,които струват много пари(и аз изкарах някой лев от тях),отделно вентилации и тнт.При тази ситуация аз не ходя в заведения и дай боже да фалират само такива заведения дето са на противниците на пушенето.На кръчма се ходи да се пие,пуши и яде и май не са много държавите дето приеха тая глупост.
В къщи не пуша,защото децата няма къде да отидат.В заведенията се направиха зали за пушачи и непушачи,които струват много пари(и аз изкарах някой лев от тях),отделно вентилации и тнт.При тази ситуация аз не ходя в заведения и дай боже да фалират само такива заведения дето са на противниците на пушенето.На кръчма се ходи да се пие,пуши и яде и май не са много държавите дето приеха тая глупост.
Заведения за пушачи и непушачи.
Ето това е истината.Всичко друго е Клавдиеви закони.Този римски ненормалник като не се тъпчел до пръсване и след това повръщал за да може пак да яде,червоугодник някакъв според Костас Варненлис мислел и закони един от които гласял...
Всеки един римски гражданин може да се освобождава свободно от газовете си без да се чувства виновен за това или да има угризения на съвеста дори и да е на масата.Нещо подобно е и този закон.И още 4 пръста да ритнат колчето навътре и това ще понесат някой хора.
Колеги утре може да ви задължат да изпълнявате и да се съобразявате с още по абсурдни правила.Разбирам непушачите,но защо ние да сме лоши и миризливи.Ако има място за всички на този свят може би нямаше да сме на това дередже...
Ето това е истината.Всичко друго е Клавдиеви закони.Този римски ненормалник като не се тъпчел до пръсване и след това повръщал за да може пак да яде,червоугодник някакъв според Костас Варненлис мислел и закони един от които гласял...
Всеки един римски гражданин може да се освобождава свободно от газовете си без да се чувства виновен за това или да има угризения на съвеста дори и да е на масата.Нещо подобно е и този закон.И още 4 пръста да ритнат колчето навътре и това ще понесат някой хора.

Колеги утре може да ви задължат да изпълнявате и да се съобразявате с още по абсурдни правила.Разбирам непушачите,но защо ние да сме лоши и миризливи.Ако има място за всички на този свят може би нямаше да сме на това дередже...
- hristodj
- Автомобил: golf 3 kombi
- Двигател: AHU 97
- Контакти:
relaxxx написа:Аз мисля, че тъй като масата пушачи не могат да пият без да пушат е по - добре да се забрани пушенето вътре. Смрадта която се носи от дрехите след нощно заведение е зловеща.. и това е само благодарение на цигарите. Освен това, пушачите имат уникалния шанс за нови социални запознанства, пред заведението, пристъпвайки от крак на крак..
Това за смраднята е направо нямам думи.Дори когато пуших ми идваше да си запаля якето когато излизам сутрин.Сега когато не пуша е още по тежко положението.
Оставете ги тези лайна бе колеги.НЯМАТЕ СИ НА ПРЕДСТАВА КАКВО Е ГОТИНО.
Ставаш сутрин няма кашляне и храчене един час.Усещаш истинския вкус на храни и напитки.Не трепериш и не ставаш нервен като не можеш да запалиш по дълго време.
Пък за миризмата в колата.....ароматизатор,пролет,океан...

Последна промяна от hristodj на Сря 19 дек 2012 19:58, променено общо 1 път.
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Rijo написа:Пушач съм и съм ЗА забраната.
+1

- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ

,не става така,на практика по този начин се разрешава пушенето на всякъде,много ясно,че всички заведения ще станат "за пушачи",иначе лично на мен ми е все едно,по заведения не ходя,но понеже имам достойна отмяна дъщерята ,която всяка вечер е навън и пуши,все си мисля,че колкото повече пречки има пред паленето на цигара толкова по-добре,нека излиза вън да мръзне,две цигари по-малко да изпуши пак е добре,затова подкрепям забраната на пушенето в заведениятаЗаведения за пушачи и непушачи

- instantaccess
- Автомобил:
- Двигател:
Пуша, но подкрепям с две ръце забраната! Няма по-омразно нещо аз да обядвям/вечерям и на съседната маса някой да ми дими в лицето.
Ама като чета темата направо не ми се мисли. Е хубаво де, имам възможността да пътувам доста често по белите държави - е там как успяват бе! Не излизат по цяла вечер, слагат си едни такива никотинови бонбони и си взимат дозата. Там даже и електронните цигари не са позволени, а тук са. Ами който не издържа да си вземе такава, не вярвам да има проблеми.
Ама като чета темата направо не ми се мисли. Е хубаво де, имам възможността да пътувам доста често по белите държави - е там как успяват бе! Не излизат по цяла вечер, слагат си едни такива никотинови бонбони и си взимат дозата. Там даже и електронните цигари не са позволени, а тук са. Ами който не издържа да си вземе такава, не вярвам да има проблеми.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”