Къде има сняг днес...
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Къде има сняг днес...
Най-накрая зимата дойде и при нас. Да ни е честито ! 

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Чепеларе тази сутрин

-
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам Търговище около 50 сантиметра има ще измрем за тука 6 моъшън ми трябва:Х
- PeshoVW
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: EZ
- Контакти:
Пътя Карнобат - Айтос - Бургас в момента е ужасно да се пътува. В Карнобат прехвърча леко и има вятър, но като се излезе от града започва големия вятър едвам се стои на пътното платно. От разклона Тополица-Чукарка посока Айтос е още по ужасно много по силен вятър паднали клони по пътя виелици и пътя е мокър и на места хлъзгав. А като се спускаш вече към Айтос там даже има заледени участъци ( където е кръстовището ), а малко преди да влезеш в града до онова заведение на пътя има паднали клони и дървета на пътя от сухите тополи и там вятъра е още по ужасен. На бензиностанция Шел направо ще те издуха вятъра... Общо взето в Айтос и около него е най зле, най-силен е вятъра прехвърча сняг/дъждец. А след Айтос вече е малко по добре. Така че ако не Ви се налага спешно не Ви препоръчвам да пътувате. Пътя е отворен минава се, но е предпоставка ПТП. 

- boqn92
- Автомобил:
- Двигател:
А и за Сливен да кажа ,че направо е ужас отвънка сутринта 15 мин не мога да размразя колата и постепенно става по ужасно вятър ,сняг ,студ.Входа към Сливен от Изток към Лукойл и Петрол е задръстен от катастрофа.Пътя от Петолъчката към Котел и от Котел към Омуртаг е затворен Котел 60см сняг.
Успех за тези които ще пътуват

- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
Някой има ли информация какво е положението през прохода на републиката (хаин боаз) ?
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Да на Сливен е голяма мазаница.На връщане от Бургас,де ми беше акъла да мина от там.Магистралата,ама не бях сигурен в какво съсътояние е.Добре,че избягах от тапата,два тира се бяха причината.Единия беше в канавката.Камиона пред мен,вятъра го въртя два пъти,ама успя шофера да го оправи.Най фрапиращото беше когато ремаркето на един тир движещ се срещу мен тръгна срещу мен
Много силен вятър.На два пъти и мен ме завихря по леда към канавката 

- ivanovkbg
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BKP 2007 4Motion
В Бургаско е много зле. Духа силен вятър и има сняг, по пътя Бургас-Карнобат има паднали дървета, заледено е.
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Weezy написа:Някой има ли информация какво е положението през прохода на републиката (хаин боаз) ?
Полицията отбиваше движението на камиони от Сливен към Стара Загора.Не ги пускаха по подбалканския.За коли не знам.Сигурно ще е мазаница.
- kok12
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Колеги, към В.Търново, Ловеч, Плевен как са нещата с времето
Варна-Плевен през Търново мисля да минавам утре ?
Весели празници
Варна-Плевен през Търново мисля да минавам утре ?
Весели празници
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Weezy написа:Някой има ли информация какво е положението през прохода на републиката (хаин боаз) ?
Доколкото разбрах е затворен - обърнат ТИР. Смяташ да пътуваш в това време ли?

- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
Всъщност ще пътувам в петък по обяд. Надявам се дотогава да се нормализира пътната обстановка.
- boqn92
- Автомобил:
- Двигател:
Значи като има вятър в Сливенско по добре да не се минава от тука.Един приятел го прибрах замръзнал от 5-6 часа чакане да разчистят пътя от камиони и преспи
- passatfen
- Автомобил: Vw Golf Mk7
- Двигател: CLHA++
- Контакти:
Колеги имате ли информация за пътя Кърджали-Пловдив през Минерални бани ?
утре сутринта към 7:30-8:00 часа ми предстои пътуване
утре сутринта към 7:30-8:00 часа ми предстои пътуване

София-Карлово-София - минах го към Карлово към обяд, и към 5 на обратно. Ядва се работата, в по-голямата част пътя дори е сух, има една планина с доста завоичета в която има сняг по пътя. В равнинните части на открито има навявания по пътя, силен страничен вятър от към север, на моменти видимоста е почти нулева. В Карлово сняг няма.
София-Монтана - към 5 се прибрах. На излизане от София по "магистралата" пътя е сух, на първия тунел вече е зима и има доволно сняг по пътя. До Враца нещата загрубяха, в самия град не личи намесата на почистваща техника. Не че не се кара, но не видях нито една машина а минавам от единия край на града до другия, и ни купчини избутан сняг, ни следи от сол и пясък... Целия град е сняг, а под снега лед. Чудна работа. В монтанската част бива работата, даже един снегорин ми опесъчи предния прозорец
Абе зима е, кара се, но разумно!!!
София-Монтана - към 5 се прибрах. На излизане от София по "магистралата" пътя е сух, на първия тунел вече е зима и има доволно сняг по пътя. До Враца нещата загрубяха, в самия град не личи намесата на почистваща техника. Не че не се кара, но не видях нито една машина а минавам от единия край на града до другия, и ни купчини избутан сняг, ни следи от сол и пясък... Целия град е сняг, а под снега лед. Чудна работа. В монтанската част бива работата, даже един снегорин ми опесъчи предния прозорец

Абе зима е, кара се, но разумно!!!