. Напролет почвам некой калник
 . Напролет почвам некой калник  

тавана е супер
  тавана е супер  направо ме вдъхнови
 направо ме вдъхнови   браво за старанието
 браво за старанието ....абе ужас си беше, но съм доволен...има 4-5 места дето трябва да се пипне, но напролет...сега вече нямам нерви, единствено ще боядисам даръжките черни, гумената лайсна на шибедаха, дръжката за капака на шибедаха, сенниците, и плафона
 ....абе ужас си беше, но съм доволен...има 4-5 места дето трябва да се пипне, но напролет...сега вече нямам нерви, единствено ще боядисам даръжките черни, гумената лайсна на шибедаха, дръжката за капака на шибедаха, сенниците, и плафона   

уникално е,даже първо помислих че това е някакъв готов плат изрисуван с най различни неща най ве карти,но после като видех че са карти наистина
 уникално е,даже първо помислих че това е някакъв готов плат изрисуван с най различни неща най ве карти,но после като видех че са карти наистина  много играчка е било
  много играчка е било  
 като там ще са нарисувани я Аса, Валета, Дами, Попове, както и предния капак....плюс някой стикер bumb по калниците
  като там ще са нарисувани я Аса, Валета, Дами, Попове, както и предния капак....плюс някой стикер bumb по калниците   

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 61 госта