Защо ми засичат клиповете във Vbox
Re: Защо ми засичат клиповете във Vbox
От няколко различни браузъра пробвах, не става, през прокси ми излиза надпис да разреша java script, разрешен си е по подразбиране, трих, преинсталирах, пак нищо, компа е преинсталиран преди седмица, ама и преди това не иска да го отваря. Ясно е че проблема май си при мен, освен тия дни да го преинсталирам на ново, че и без това нещо не ми харесва!
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Блокиран порт евентуално от защитна стена на рутер примерно. Аз в службата така и не мога да отстраня проблем с достъп до един форум, до сайта му никакъв проблем, но до форума няма връзка. Някакви тестове правихме, излезе запушен порт 80, разрешавах в рутера, не и не. Накрая се отказах, но пък в тоя форум с турбото на Опера се влиза. 

- snoopgod
- Автомобил:
- Двигател:
И аз съм с тоя семпром 2800/1.6 2х512/ддр400/ проблеми нямам!Все пак си купих в. карта преди 2 години и съм си с нея и проблеми с 1080p нямам 

-
- Автомобил: Рено Меган
- Двигател: K4M760 2004
Да не пускам нова тема...
Каква видео карта да си купя та да тръгнат FULL HD филми/игри не играя/?
Дъно:Biostar NF61V micro AM2
Процесор:Atlon 64X2 4200+
Рам:2G
Видео:Nvidia nforce 6100-400 вградено
Монитор:FULL HD
Мисля си за нещо от рода на Radeon HD5670 1GB DDR3 , но ме притеснява ,че е PCIE 2.1 а моето дъно е само PCIE.
Предварително благодаря!
Каква видео карта да си купя та да тръгнат FULL HD филми/игри не играя/?
Дъно:Biostar NF61V micro AM2
Процесор:Atlon 64X2 4200+
Рам:2G
Видео:Nvidia nforce 6100-400 вградено
Монитор:FULL HD
Мисля си за нещо от рода на Radeon HD5670 1GB DDR3 , но ме притеснява ,че е PCIE 2.1 а моето дъно е само PCIE.
Предварително благодаря!
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Ако си се спрял на 5670 потърси варианта с DDR5. За една видеокарта бързата RAM е много по-важна от многото RAM.
Почти всяка карта на пазара ще работи по-добре от вградената GeForce 6100. За PCI-Express слота мисля че имат съвместимост. Там разликата е в скоростта PCI-Express 2.0 8x има същата скорост на трансфер като 1.0 16х.
Почти всяка карта на пазара ще работи по-добре от вградената GeForce 6100. За PCI-Express слота мисля че имат съвместимост. Там разликата е в скоростта PCI-Express 2.0 8x има същата скорост на трансфер като 1.0 16х.
- slimmer
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: TDI-AJM 2002
Вземи предвид изказването на Ради. Само да добавя, че няма да имаш проблем с видеокартата. Със същия чипсет съм и преди 6 месеца си взех Radeon HD6450 (моделът е по спомени; една от най-евтините) по същата причина като теб. Засега нямам проблеми, само че не съм пробвал FULLHD по простата причина, че нямам такъв монитор, но надали ще имаш грижи. Ако все пак нещо те гложди, мисля, че няма да е проблем да се уговориш с тези от магазина да я върнеш... Поне би трябвало да не е.
Колеги на на мен някой дали би могъл да ми помогне вече, щото локализирах проблема!
По кабелния нет не зарежда изобщо, през прокси ми излиза надпис за някакъв проблем с Джава, правя нужните настройки, пак неще, НО когато пусна нет през телефона зарежда без никакъв проблем!
По кабелния нет не зарежда изобщо, през прокси ми излиза надпис за някакъв проблем с Джава, правя нужните настройки, пак неще, НО когато пусна нет през телефона зарежда без никакъв проблем!
-
- Автомобил: Рено Меган
- Двигател: K4M760 2004
Благодаря за съветите!
Взех си 5570 1G и вече си гледам FULL HD филми.
Слотовете се оказаха съвместими.
Взех си 5570 1G и вече си гледам FULL HD филми.
Слотовете се оказаха съвместими.
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Само на мен ли търсачката във wbox-а не работи с цифрата 6?Примерно търся "двама мъже и половина сезон 6 епизод 5" и не ми изкарва резултати!Просто сезон 6 не съществува,а всички останали сезони епизод 6 не съществува!
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
И на мен не ми работи на някои числа.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
vbox е тотална боза, изключително бъгав и неоптимизиран. Предвид финансовите резултати на нетинфо, както и vbox в частност, както и предвид предстоящата продажба на нетинфо (ако се намери кой да я купи) не очаквайте подобрение в технически аспект
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”