Евала на колегата с Полото в Дружба.
Евала че караше със 100 и отгоре, евала че ме подгони, евала че ме стигна, евала че ме засече и ми препречи пътя и че слезна с тръбния ключ да се саморазправя.
Евала ми и на мене, че ми издържаха нервите и не слезнах и аз.
Не знам дали чете или пише и т.н. но номера му е А2317ВК - Поло 6Н.
Тъпо беше като цяло всичко.......
А малко преди това се опита да ме утрепе колега с Ауди ТТ, на който не направих път, след което реши че трябва да се залепи за мен и да кара на дълги, е изпревари ме и аз тръгнах след него. Пича понеже е мъж на място направи най-мъжката постъпка и наби спирачки пред мен и ме засече /естествено нарочно/ и се изнесе по кръговото към Цариградско. Щеше да стане много неприятно и да се намачкаме поне 5 коли заради това, но слава Богу всичко се размина.
Евала и на двамата.....
Евала на колегата с Полото
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Евала на колегата с Полото
Сещам се за онзи виц с лорда и прислужника, в който гейове протестирали. И прислижника казал: - Ми педе**си са лорд!
Нямам думи, освен че все повече започваме да приличаме на братята руснаци.
Нямам думи, освен че все повече започваме да приличаме на братята руснаци.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Нашенския селски по-по-най манталитет изкореняване няма .Ще има и др. такива случаи , просто така сме си устроени .....
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Докато има такива теми,за България,бъдеще НЯМА! 

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:

Жалко е, че дори и да е регистриран и да види тази тема, няма да си признае.
И наистина евала, че си се сдържал.. На мен днес една патка, която беше блокирала кръстовището, ми показа среден пръст като й се разсвирках. Тъпо ми стана като видях детенце на съседната седалка

Народа изтрещява сериозно...
- GREEN_lADY
- Автомобил:
- Двигател:
Не се ядосвай, джигити колкото искаш, пускай ги да заминават и те ще си намерят майстора. Ще слезне с тръбния ключ на някой с пистолет и ще му свърши смелостта
п.п Важното е, че се е разинало без лоши последствия

п.п Важното е, че се е разинало без лоши последствия

- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
И двете коли форумни ли бяха 

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Хахаххааа....ейй аман от селяндури в тая София бе !!! И аз съм селтак роден в София, ама чак толко селянин не съм....бахти измекярите....как си издържал не знам....на мен ако ми скочи с тръбен ключ ще ми опита гумите...ич ми не дреме...газя го и да си шие краката и лепи капачките...деба отворенгясите 

Те този тип хора са велики с трабата ама скоро си намират майстора
- нали се сещате 

- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
vucata написа:Хахаххааа....ейй аман от селяндури в тая София бе !!! И аз съм селтак роден в София, ама чак толко селянин не съм....бахти измекярите....как си издържал не знам....на мен ако ми скочи с тръбен ключ ще ми опита гумите...ич ми не дреме...газя го и да си шие краката и лепи капачките...деба отворенгясите
И заради селяндур може едва ли не да те вкарат в затвора.. заслужава ли си да слизаш на нивото му? Хайде ако посегне ок трошиш кокалите тогава си извинен

- Благовест
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
А защо те е подгонил?Питам от чисто любопитсво.
Иначе всякакви откачалки се движат по пътищата...
Иначе всякакви откачалки се движат по пътищата...
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Скрътска поговорка "Не се нервирай синче, оти ке ти мине"
Колега, каквото и да ти кажем, няма да върнем случката или да я променим!
Важното е да не им се връзваш, макър и да си много вбесен!
Аз единствено ги пускам да минат, и въобще не се впрягам, макър и да ми излезат от колата, си седя вътре, и държа малка брадвичка, ако дойде положението на живот и смърт, квото сабия покаже!

Колега, каквото и да ти кажем, няма да върнем случката или да я променим!
Важното е да не им се връзваш, макър и да си много вбесен!
Аз единствено ги пускам да минат, и въобще не се впрягам, макър и да ми излезат от колата, си седя вътре, и държа малка брадвичка, ако дойде положението на живот и смърт, квото сабия покаже!

- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Благовест написа:А защо те е подгонил?
Ми подсвирнах му малко защото се включи в движението малко не колегиално или поне така прецених. Най-странното беше, че много оттренирано ме засече и запуши, явно не му е за пръв път.
То аз така или иначе реших да спра защото е малоумно да се гоним по тъмниците и то на сравнително оживени улици.
Нито една кола не беше със клубен стикер.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Е що не слезна да го видиш какъв е?
Другия вариант е да звъннеш на 112, според мен най-ефикасен.
Явно е бил надъхана батка
Другия вариант е да звъннеш на 112, според мен най-ефикасен.
Явно е бил надъхана батка

- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
Ебаси, сигурно е бил някакъв джИдай, ама му е свършила батерията на лайтъсейбъра
То липсата на елементарна култура у народО е нещо страховито
Имал съм подобна случка - тъпа лелка със Ситроен Ксантия на Цар Борис точно на Красно село, аз съм в лява лента, тя в дясна, но пред нея се оказа че има спряла кола - жената явно си мислеше, че е съвсем най-логично да има предимство при престрояване в лента спрямо движещите се в нея, още повече, че дори и мигач нямаше, при което просто се опита да ме "прескочи", добре, че карах бавно и отреагирах на простотията на тъпата пАтка с един хубав клаксон, благодарение на който и тя спря, ако беше продължила още 50 сантиметра - предна дясна врата беше леш
В резултат около 20 секунди по-късно тя ме изпревари с мръсна газ по паветата, показвайки ми среден пръст. Е сериозно тогава изпитах неистовото желание да я настигна и да и хвърля такъв подобаващ бой, че да не може да кара кола в близките 1-2 месеца, при което просто стиснах зъби, започнах да дишам дълбоко и да броя на ум... 

То липсата на елементарна култура у народО е нещо страховито

Имал съм подобна случка - тъпа лелка със Ситроен Ксантия на Цар Борис точно на Красно село, аз съм в лява лента, тя в дясна, но пред нея се оказа че има спряла кола - жената явно си мислеше, че е съвсем най-логично да има предимство при престрояване в лента спрямо движещите се в нея, още повече, че дори и мигач нямаше, при което просто се опита да ме "прескочи", добре, че карах бавно и отреагирах на простотията на тъпата пАтка с един хубав клаксон, благодарение на който и тя спря, ако беше продължила още 50 сантиметра - предна дясна врата беше леш

Върни се в “ОФФ-Топик - други”