stefan4o написа:Student_pravo написа:Здравейте отново! Тъй като получих много запитвания на лично съобщение къде е бил проблемът и съответно как се е разрешил, реших да публикувам отговора си направо в темата, за улеснение на потребителите.
Не е редно да ти напомнят колегите на лични да споделяш проблемите. Ти би трябвало сам да се сетиш. Иначе защо сме форум? Като крием решенията на проблемите по автомобилите ни. Нали знаеш за ябълките и идеите?
Ако аз имам една ябълка и ти имаш една ябълка - двамата имаме по една ябълка. Ако аз имам една идея и я споделя с теб и ти имаш идея и я споделиш с мен - така и двамата имаме по две идеи.

Колега, преди да критикуваш е хубаво да погледнеш отново темата и да се убедиш, че решението на проблема е публикувано броени дни след диагностицирането му и отстраняването му /още на 18 август 2012г/. Написал съм, че майсторът е направил нови настройки и всичко вече е наред. ДА, действително дори промяната на налягането е нова настройка и в тази връзка решението е публикувано точно когато е трябвало да бъде публикувано и съдържа основната причина за невървежа на колата. Последващото ми мнение действително е по-подробно и го написах впоследствие, защото съвсем скоро и аз узнах за конкретния проблем, който правеше мизерии, а именно - налягането и това стана случайно, тъй като се засякох с майстора из града, полафихме и го поздравих че в момента колата върви перфектно, като съответно го попитах от какво точно не е вървяла добре.
Относно публикуването на решените проблеми - можеш да си направиш труда и да погледнеш голяма част от постовете ми. В тях поставям актуални теми и ВИНАГИ, във всяка от тях НА КОЯТО Е НАМЕРЕНО РЕШЕНИЕ и следователно проблемът е отстранен, съм публикувал подробен отговор.
Да обвиниш някого че съзнателно крие решението на проблемите си означава той да знае отговора и вече да ги е разрешил, но умишлено да го премълчава. Къде видя такова нещо при мен? Отново подчертавам че съм публикувал решението още на 12-ти август, броени дни след отстраняването му, а за още по-голямо улеснение на потребителите съм си направил труда няколко месеца по-късно да дам и по-подробен отговор. Не мисля че някой, който не иска да помага на другите и крие проблема си, би се върнал в подобна тема след 3 месеца, би попитал майстора от какво точно се е провокирал проблемът и би уведомил моментално потребителите на форума.
И накрая - дори някой път да се случи да забравя, все пак всички сме хора, имаме и някакви други задачи в живота и ежедневието и няма да ни обесят ако вземе та се случи.