Въпреки,че ти си колегата с телта,няма нужда да държиш тон.
Оценката ми е реална,за теб може да е всякаква.Линка който си дал всъщност се отнася за мощни двигатели над 150 коня и недостатъчен дебит на изпаритела,поради стеснените му заводско отвори.
Това дали е по темата кажи ти,въпреки че не посочен модела на мотора,все пак говорим за обикновена газова.Извода е логичен.
За ползата може би си прав,няма нужда да чака да свърши газта за някои манипулации,но не и за всички.Така е най-сигурно.А това "някой"да демонтира е според преценката.
Помагайте Пасата върви на газ,когато си иска-Решено!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Помагайте Пасата върви на газ,когато си иска
напъло съм на мнението на Lifeguard от релето може да се получи такова нещо. По добре я закарай на газаджия да я види газовата уредба е така профилактично :)
Последна промяна от martopetev на Пет 21 мар 2014 10:49, променено общо 2 пъти.
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Релето е след филтъра,колега.Щом не идва газ до филтъра,не идва и до релето.
- passat_for_life
- Автомобил: Vw Passat B3 GT
- Двигател: 9A 1992
Колега според мен е инерционния клапан в бутилката,той ти прави проблем.В началото като си сложих газовата,бях карал докато свърши всичката газ от бутилката,след като заредих не можах да я накарам да пусне газ какво ли не правих.При мен проблема се реши от само себе си и от тогава не ми е правила проблем.Поздрави
- Lifeguard
- Автомобил: Passat B5 TDI_Lupo SDI
- Двигател: AHU_AKU
passat_for_life написа:Колега според мен е инерционния клапан в бутилката,той ти прави проблем.В началото като си сложих газовата,бях карал докато свърши всичката газ от бутилката,след като заредих не можах да я накарам да пусне газ какво ли не правих.При мен проблема се реши от само себе си и от тогава не ми е правила проблем.Поздрави
Мисля,че и при мен така се получи...оправи се от самосебе си и сега няма проблеми...
-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
Аз се сблъсках със сходен проблем и това беше решението.
viewtopic.php?f=22&t=242465&hilit=+%D0%B3%D0%B0%D0%B7
viewtopic.php?f=22&t=242465&hilit=+%D0%B3%D0%B0%D0%B7
- Lifeguard
- Автомобил: Passat B5 TDI_Lupo SDI
- Двигател: AHU_AKU
Re: Помагайте Пасата върви на газ,когато си иска-Решено!
Колеги след като вчера отново ми направи този проблем се ядосах и почнах да развивам медната тръба от двете страни.От към бутилката и клапаВидях,че проблема е в тръбичкара след като почна да хвърля течна газ от бутилката. Надух с компресора в тръбичката от страната на клапана и почти не излизаше въздух от другата страна.Взех една тел и почнах да ръгам вътре от страната на бутилката.Оказа се,че е пълна с графит и вероятно като прави конденз в студа и замръзва,знам ли и аз вече?! От другата страна един авер надуваше с компресора,а аз ръчкам с телта и така продухахме тръбата и за сега всичко е ок 

Върни се в “Автогазови уредби”