Вадене на нерв и упойка
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Вадене на нерв и упойка
жив съм ,и този път имаше болка но някак си не беше толко остра колкото други викам и на докторката упойки а у тя не слага ми нешо в канала течно вика уж упойка ама пак ме заболе незнам но като отида и ме обливат некви зверски топли вълни това ако човек се научи да го контролира няма как да умре от студ... голям стрес голямо нещо
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
pepstroi написа:жив съм ,и този път имаше болка

Голямо реване от тея зъболекари

- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
болката от нерв на зъб е най-голяма
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
Ето това е истината, арсена е умряла работа, убива и нерва и сичко около него...
А па някои хора не се отучиха да говорят глупости - с един чичо Джак точно няма да го хване упойката човека..
vaskoto1 написа:последния зъболекар, при който ходих, е едно адски кадърно момче и ми направи зъб, без грам арсени и глупости. чопли го каквото го чопли и каза-няма начин-трябва да го убиеме. съгласих се, плясна ми една упойка и го извади жив-живеничък, без да усетя нищичко! диектно на стола. няма ела утре, няма ела след 3 дни. раз-прас!
А па някои хора не се отучиха да говорят глупости - с един чичо Джак точно няма да го хване упойката човека..

GREEN_lADY написа:Един чичо Джак или Джони винаги помага да се забрави болката.
-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Стига ве, жив да не бях, тая тема ме трогна до сълзи
Нещата са много прости: умъртвяване на зъб = кореново лечение. Първо - винаги обезболяване с упойка с инжекция. Второ - премахване на всичко съдържимо от канала на зъба и разширение на канала. Трето запълване. Арсен не трябва да се ползва вече. Няма нужда пациента да чувства каквото и да е, за да знаел зъболекаря "докъде е стигнал", има си електроника за тая цел (ако позволите аналогията - да се прави настройка на ДВГ по слух и по ВАГ-КОМ). Важи за всяка една интервенция.
Ако нещо бъркам колегата oganisjan ще ме поправи веднага. Особено ако е този за когото го набеждават
много ще се радвам ако роси is back
P. s. Джони, джак и успокоителни подпомагат упойката. Но все пак не ходете пияни на зъболекар

Нещата са много прости: умъртвяване на зъб = кореново лечение. Първо - винаги обезболяване с упойка с инжекция. Второ - премахване на всичко съдържимо от канала на зъба и разширение на канала. Трето запълване. Арсен не трябва да се ползва вече. Няма нужда пациента да чувства каквото и да е, за да знаел зъболекаря "докъде е стигнал", има си електроника за тая цел (ако позволите аналогията - да се прави настройка на ДВГ по слух и по ВАГ-КОМ). Важи за всяка една интервенция.
Ако нещо бъркам колегата oganisjan ще ме поправи веднага. Особено ако е този за когото го набеждават

P. s. Джони, джак и успокоителни подпомагат упойката. Но все пак не ходете пияни на зъболекар
Върни се в “ОФФ-Топик - други”