Да направим правилния и навременен избор на зимни гуми
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
dobrinb написа:chefito написа:никой нищо не каза за Sava Eskimo 3
Кво да каже човек. Аз лично като отидох при гумаджиите, и ги питах от любопитство за тях, щото не бях виждал преди такива, и ми казаха: "Ти гума ли си търсиш, или сладолед"
Лошо....сега съвсем не знам какво да купя....
http://www.adac.de/Tests/Reifentests/Wi ... eID=127153
- Schwächen auf Schnee, Eis und im Verschleiß (führen zur Abwer-tung)
Какво е това?
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Показателите в теста не изглеждат толкова зле. Даже това дето пише, че се представя добре на мокро, пък има слабости на сняг не е точно така, щото оценките за поведение на сняг са по - добри от тези за мокро. Много зависи къде ще ги караш. Оценките за поведението им на сухо обаче са ужасно лоши, а пък в Пловдив май сняг много не се задържа 

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
dobrinb написа:Показателите в теста не изглеждат толкова зле. Даже това дето пише, че се представя добре на мокро, пък има слабости на сняг не е точно така, щото оценките за поведение на сняг са по - добри от тези за мокро. Много зависи къде ще ги караш. Оценките за поведението им на сухо обаче са ужасно лоши, а пък в Пловдив май сняг много не се задържа
Да през повечето време е добре почистено и чак толкова сняг няма. Затова ми трябват и добри показатели на сух и полузаледен асфалтец...
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”