Проблем с Аbs + asr в снега или след локва!
Проблем с Аbs + asr в снега или след локва!
Колеги, от година някъде зимата или когато влеЗна в локва ми светкат лампите abs + asr. Но само зимата или когато влезна в локва! Какво му е на моя дръгел?
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Re: Проблем с Аbs + asr в снега или след локва!
По принцип ако влезнеш в голяма локва с голяма скорост е възможно да заработи самия аср заради аквапланинг.
...ми нищо му няма. Сработва и ти казва "давай ми по-малко газ щото има вероятност да си счупиш главата" 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Или ти напомня,че тия гуми, с които караш може и да не отговарят на стила ти на каране. Примерно да са много стари, или да са нови ама да не стават и трето - да влизаш прекалено бързо в локвите 

Колеги, много сте готини, но аз не съм идиот! След като мина през локва абс + аср светват и остават така докато не постои дв три часа!
ааа
, с това трябваше да започнеш.
Следващия път като ти светнат лампичките, си закачаш вагком-а, чешеш ABS модула и виждаш кви грешки точно ти дава. След което си намираш грешката тук - http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.ph ... ault_Codes и си решаваш проблемите.

Следващия път като ти светнат лампичките, си закачаш вагком-а, чешеш ABS модула и виждаш кви грешки точно ти дава. След което си намираш грешката тук - http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.ph ... ault_Codes и си решаваш проблемите.
- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Просто ти мокри датчиците на АBS-a, модула се шашка и се самоизключва. В егати филмите вкарахте човека. Но morfei1 е прав, че ще ти набие и грешка.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Коледа е колега.
.
Да се опитам да помогна.Тия двете лампички нали светват комплект когато не му достига напрежението на ABS-а?МОже от там да тръгнем да търсим проблема.МИсля си примерно оголен кабел по датчиците или някъде другаде,и като се намокри да окъсява и да светват.

Да се опитам да помогна.Тия двете лампички нали светват комплект когато не му достига напрежението на ABS-а?МОже от там да тръгнем да търсим проблема.МИсля си примерно оголен кабел по датчиците или някъде другаде,и като се намокри да окъсява и да светват.

Няма смисъл да гадаеш, просто я закачете на вагком със светещи лампи, в случай, че с изгаснали лампи не ти набива грешки 

Върни се в “Дизелови агрегати”