Членска карта № 20-невалидна...ограбиха ме
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ото Кац
- Автомобил:
- Двигател:
Същата случка имах и аз в началото на октомври.... Документите ми се намериха, захвърлени в някоя близка кофа за боклук... Ситуацията е АБСОЛЮТНО същата.... при мен заподозряните бяха двама младежи, говореха английски, но не можах да преценя дали са гърци или не...
Съжалявам наистина за това, което ти се е случило и наистина се надявам, документите да се намерят!
Съжалявам наистина за това, което ти се е случило и наистина се надявам, документите да се намерят!
- Evtoo
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: Passat Variant B7140Hp BlueMotion
- Контакти:
Та значи заведението е на кума на сестра ми и се казва Василис Фурлякис и е много свястен човек. Казвам го защото ако знае нещо по въпроса веднага ще ми каже, но аз очаквах вчера да ми потвърдиш, че става дума за същото заведение, защото случката беше по прясна все пак. Исках да те попитам ти на коя маса си седял на голямото сепаре до тоалетната или на някоя от малките маси? Сега ще ще му се обадя и ще видя дали знае какво става. Пак ще пиша.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
мерси...
седяхме на масата до прозореца, под телевизора -4 човека, тия двамата гърци бяха до нас пак до прозореца, аз седях до пътечката и си вадих портфейла да покажа на кума ми членската карта и после го сложих пак във вътрешния джоб на палтото на стола дето стоеше...говорих с този собственика, взе ми телефона човека, но нищо
седяхме на масата до прозореца, под телевизора -4 човека, тия двамата гърци бяха до нас пак до прозореца, аз седях до пътечката и си вадих портфейла да покажа на кума ми членската карта и после го сложих пак във вътрешния джоб на палтото на стола дето стоеше...говорих с този собственика, взе ми телефона човека, но нищо
- Evtoo
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: Passat Variant B7140Hp BlueMotion
- Контакти:
Значи колега еи сега говориих със собственика и той ми каза, че има подозрения в този дето ви е обслужвал с големия нос. Не сме говорили подробно, но ми каза, че май не му е за първи път и са му вдигнали мерника. Обещавам да следя нещата и ако се окаже, че човека продължава да пипа или пък се разбере, че той е взел твоя портофейл веднага ще ти пиша а ти вече знаеш какво да правиш с него 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”