Smeagol написа:Аз преди повече от 2 години търсех AFN, но за над 7 месеца търсене НЕ открих кола, която да е в задоволително състояние, както визуално, така и технически.
Всички тройки са по 15 години най-младата и е въпрос на изключителен късмет да попаднеш на гледана кола - а такава няма да има за 2500 лв. в обявите

Ако искаш обезателно да е Голф 3, недей да лимитираш търсенето до 1Z или AFN, а търси максимално запазената кола за разумна цена.
Не смятам че една 3-ка може да струва реално 4000-5000 лв...
Иначе - 1Z / AHU е по-често срещан, с по-нисък данък и т.н. Лесно че чипва, ако толкова не стигат 90-те коня

Аз пък моята даже не я гледах като я купих от Габрово,беше една умряла италянка,на която и долях 1 литър масло,като тръгвах от авто салона...След 3 години мога да ти се похваля,че върви доста силно(сток),и всеки и се кефи и ме пита дали има чип(естесвено няма и няма и да има)...Нито турбо е счупила,нито мотор съм отварял,нищо просто,на моменти я карам като бензинка(имах клио рс навремето

),и пак няма грижи...За ходова част и другите то е ясно,но интересното е че за 110хил км,доста малко неща са се счупили по предницата...Стига с тез сметки за малък данък и променливи геометрии,човека нека да си купи по хубавото а то е АФН,колкото и умрял да е,като се пипне тук там,и става работата....

Карах на един приятел 1з с чип и ми хареса малко на ниските обороти,после го ям мъжката....Защо трябва да слага чип,като може да си купи по мощната кола,тез български работи не мога да ги разбера...И наистина хубав АФн можеби от 3000 до 4000лв,ако не ти се дават толкоз 1з....