Евала на колегата с Полото

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Re: Евала на колегата с Полото

Мнениеот groznika » Чет 20 дек 2012 6:39

hooligans написа:Другия вариант е да звъннеш на 112, според мен най-ефикасен.

:да:

Софийските милиционери много си падат по надъхани батки с тръбни ключове mhihi

Потребителски аватар
plamen000000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот plamen000000 » Чет 20 дек 2012 20:01

Вие да видите, днес на какви мизерии се нагледах, около 13:00 пътувам, с колата на баща ми, по Бул. Тодор Александров, посока Люлин, приближавам тунела - задръстване яко от типа "спри-тръгни".Нещеш ли при навлизане в тунела в лявата лента точно отпред верижна катастрофа, нанизали се 4-ри коли и никой от тях не се сеща да сложи на входа на тунела триъгълник, а всеки се суети на кой как му е порошена колата.Така добрах се до изхода на тунела и нещеш ли в дясната лента се треснали 2 коли и там никой не се сеща какво аджеба е това авариен триъгълник. Излязох от тунела след 30 минутни мъки.Два светофара по надолу някъде около кръстовището с бул. Панчо Владигеров в лента за ляв завой се бяха намъцали 2 червени астри класик, и катаджийте бяха спрели на средата на кръстовището и гледаха умно.Явно народа се е побъркал в тая масова психоза за криза и край на света.Нямам думи!!!!
Никси евала че си запазил самообладание, тоя боклук ще си намери кадърен водопроводчик който ще използва тръбния ключ по предназначение, а именно да му развинти нипела между ушите.

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Чет 20 дек 2012 20:43

Не се коси Никси, и на мен вчера едно ауди ми наби няколко пъти рязко спирачки в лявата лента на Цариградско... щото карах с 80-85 и не го пуснах въпреки дългите му.... и щото като ме изпреварваше отдясно му показах комбинация от три пръста с преобладаващ среден.... ама това щото ме гледаше много лошо....
Позабавлявах се де mhihi

Потребителски аватар
Spas
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1800 RP

Мнениеот Spas » Чет 20 дек 2012 21:55

И аз съм имал подобни случки, но да ти кажа колега, всичко се връща!

На последната такава случка, беше на магистралата, бях с малко дете в колата, не спряхме, не слезнахме, но онзи си беше тъп за трима. Обадих се на 112, казах им, че ме е задминала еди коя си кола, цвят, номер, къде се намираме, в коя лента и че е криволичел по пътя, според мен е пиян и създава предпоставка за ПТП с висока скорост! Знам къде има полицаи, горе-долу по магистралата, надявам се да са го спрели! Дано наистина да е бил пийнал, да са му взели книжката, дано, защото ако ме беше блъснал с племенника в колата, :bishop

Пазете се много, аз имам почти всеки ден предпоставка за катастрофа от някой/я кретен/ка!

:да:

Потребителски аватар
Jovany
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Jovany » Чет 20 дек 2012 22:59

Браво колега че си се въздържал. Агресията по пътя стана много вече направо е непоносимо.
Работата ми е такава че изминавам между 50 и 120 км. всеки ден градско в София и съм се нагледал на какво ли не направо е за роман да напиша.
Просто все повече брутални, нагли и некадърни шофьори никнат като гъби.
Извинете ме ще използвам темата да споделя и аз един куриоз. Учебна кола(вътре инструктор и млад шофьор който е зад волана) ме засича на кръстовището на летището. Пред мен направи ляв завой и се разминахме на косъм (аз карам направо). При мен от дясно стоеше шефа ми който се провикна през прозореца (така ли ги учите да карат бе колега). Инструктора спря колата и с яд се запъти към нас едно парче кабел около 70см. В това време слиза и шефа който е около 210см. висок и тежи сигурно 130-140 кг. спортна фигура само мускулна маса и (пита проблем ли има). Тоя като почна с едни извинения с едни мазни мазни усмивки бати мъжа бати отворкото.
Шефа само му каза да си заминава да ни му навре това парче кабел където не иска или където много всъщност му се иска.
Що за поведение е това ми кажете на човек който учи хората как се шофира и как трябва да се държат на пътя и какво поведение да имат...

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пет 21 дек 2012 9:45

batmilko написа:Не се коси Никси, и на мен вчера едно ауди ми наби няколко пъти рязко спирачки в лявата лента на Цариградско...

Да не е бил същия с ТТ-то mhihi mhihi

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Мнениеот yoan4o » Пет 21 дек 2012 10:03

Братле, пълно е с нещастници и измекяри по пътищата, аз вече се старая да не им обръщам внимание, както и да не ги поучавам, точно защото тогава решават да си покажат магариите а така се създават негативните емоции и проблемите, сложи си го на ..... Янко и това е..... mhihi

Те тия отворените винаги си намират майстора, рано или късно.

А иначе....
batmilko написа:Не се коси Никси, и на мен вчера едно ауди ми наби няколко пъти рязко спирачки в лявата лента на Цариградско... щото карах с 80-85 и не го пуснах въпреки дългите му.... и щото като ме изпреварваше отдясно му показах комбинация от три пръста с преобладаващ среден.... ама това щото ме гледаше много лошо....
Позабавлявах се де mhihi

Ще ме прощаваш колега, но нито твоята постъпка е била правилна нито неговата.

Нито ти си пътен полицай, че да контролираш кой с колко да кара с това, че не си го пуснал да те изпревари, нито той да ти бие спирачки след това.
Това е поне моето мнение, нямаше ли да е по-лесно просто да го пуснеш да те изпревари, след като кара по-бързо, колегиално, пък той да си троши главата, нали него ще го снимат, не тебе.

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Пет 21 дек 2012 10:06

°niksi° написа:...

"Нормална" ситуация, хората по различен начин се опитват да се докажат, че са "най-добри". Ти какво очакваш, от подобен човек с тръбарски ключ, да бъде най-добър в математиката, химията или електрониката ли ? Постъпил си по най-правилния начин, дори и да си разполагал с достатъчно дълга тръба 2 цола :D .

Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nafta » Пет 21 дек 2012 10:25

"Идиоти на пътя" беше една прекрасна тема mhihi

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 21 дек 2012 10:55

batmilko написа:Не се коси Никси, и на мен вчера едно ауди ми наби няколко пъти рязко спирачки в лявата лента на Цариградско... щото карах с 80-85 и не го пуснах въпреки дългите му.... и щото като ме изпреварваше отдясно му показах комбинация от три пръста с преобладаващ среден.... ама това щото ме гледаше много лошо....
Позабавлявах се де mhihi

Страшно толерантно поведение от твоя страна, браво, "чудесен" пример даваш.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 21 дек 2012 11:11

не израждайте темата в идиоти на пътя и т.н., както и в лични нападки

Потребителски аватар
DoH_KuXoT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DoH_KuXoT » Пет 21 дек 2012 11:22

аз не знам дали пък и ти не ги провокираш нещо... той се включил неколегиално "според теб" ти си му свирнал, другия ти присветнал , че си го позасякъл ти си го подгонил, той ти набил спирачки и двамата сте за е**** според мен, ама докато си мерите пишките сума народ сте изнервили гарантирам Ви, ти сам каза как сте щели 5 коли да се натряскате.
Като видиш олигофрен или го пускаш да си троши главата или ако си му тръгнал по акъла трябва да си готов да те надцака, понеже той в такива ситуации е обигран, да не кажа спец.
Иначе и аз онзи ден се включих едвам на един булевард в движението, не пречех на никой, ама един реши да ми светка, ем осветках му едни стопове и аз и се кротна, бъразци и нервни сме всички, нервите са си само мои...

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Пет 21 дек 2012 15:10

тя твоята работа намирисва малко на вица:
mhihi mhihi mhihi

Жена кара за пръв път на магистрала.
Мъжът и се обажда и казва: Любов моя, бъди внимателна, по радиото казаха, че някой кара в насрещното!
А тя отговаря: Някой? Тези идиоти са хиляди!

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пет 21 дек 2012 19:05

Никси Ниски простотията няма край.Какво да ти кажа повече ?За съжаление това е положението.Вс младо е с някакви комплекси. и с огромно самочувствие. За огромно съжаление това е положението.

Последна промяна от kris11 на Пет 21 дек 2012 23:01, променено общо 1 път.

stefan_doc

Мнениеот stefan_doc » Пет 21 дек 2012 21:16

Лошото е, че както на пътното платно някои правят каквото си искат и се чувстват над закона, така е и в цялото ни общество.
Ще разбера, че държавата е тръгнала към оправяне, когато се повиши толерантността при шофиране и правилата почнат да се спазват.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”