А такааа ... ebay посредник за BG.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
audiokick
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот audiokick » Сря 15 ное 2006 14:18

bbaev написа:шипинга май е отделно...
http://ebay-bg.com/taxes.html

Май не е, виж пак

Потребителски аватар
Evtoo
Автомобил: Passat B7
Двигател: Passat Variant B7140Hp BlueMotion
Контакти:

Мнениеот Evtoo » Сря 15 ное 2006 14:37

Rabbit_TDI написа:ОФФ:Абе имаше едни поставки за чаши специално за Г3 дето един колега беше пуснал в Продавам за да носи от америка.Лошото е че и из е-баи не ги виждам :cry: Някой да си има на идея от каде мога да ги поръчам?

Аз бях пуснал тази тема, но от много мераци за такъв "cupholder" да се взема а на всичкото отгоре исках да зарадвам и някой от форума си останах и аз без да имам и дори се запалих с 25$ :(

Потребителски аватар
Spunky
Автомобил: CC
Двигател:

Мнениеот Spunky » Сря 15 ное 2006 14:39

Бая дебело излиза :roll: плащаш си шипинга до щатите, плащаш си 12% върху общата цена и после си плащаш и доставката.

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Сря 15 ное 2006 15:13

плащаш си шипмента до немско, или до американско, и плащаш на тях 12% но минимум 20 долара.

Срещу това получаваш стоката тук.
Малко с митническите такси е сага.. че могат да те врътнат.. ама...

в крайна сметка ако някой търговец има някакви кански цени до БГ.. може да ти излезне по-евтино да платиш през тези...

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Сря 15 ное 2006 15:14

audiokick написа:

Май не е, виж пак

e, e

Потребителски аватар
audiokick
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот audiokick » Сря 15 ное 2006 15:34

bbaev написа:
audiokick написа:

Май не е, виж пак

e, e

Прав си, подлъгах се по тва по-долу, нещата които се включват в 12%

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Сря 15 ное 2006 15:40

Evtoo написа:
Rabbit_TDI написа:ОФФ:Абе имаше едни поставки за чаши специално за Г3 дето един колега беше пуснал в Продавам за да носи от америка.Лошото е че и из е-баи не ги виждам :cry: Някой да си има на идея от каде мога да ги поръчам?

Аз бях пуснал тази тема, но от много мераци за такъв "cupholder" да се взема а на всичкото отгоре исках да зарадвам и някой от форума си останах и аз без да имам и дори се запалих с 25$ :(

А имаш ли на идея дали в е-баи ги има щото тогава при твойта тема някой беше дал линк.Ама в продава се трият след 15 дни.

Потребителски аватар
T_D_I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот T_D_I » Сря 15 ное 2006 18:08

...мехехеее,най обичам комисионните, чиста работа.... само ако някой не ги взима от мен естествено, от четири години не съм спрял да бича всевъзможни глупости от EBAY и ако трябва да си призная е като наркотик...
...единственото което искам да кажа на всички бъдещи пациенти е да проверяват какво се случва когато стоката пристигне на митницата :lol: ...
...схемата, която работи при мен просто пропуска това звено, и затова си заслужава...
...поздрави на всички и четете по три пъти всичко...
:Mr Green Fun

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Сря 15 ное 2006 19:06

Ми аз направо да питам за кола от САЩ :lol:

Дали ще ми я докарат и ще ми спестят 17 000 евро данъци? Както и да го гледам не мога да пропусна митница със автомобил, дори и ако съм си го купил за 4000$

Потребителски аватар
Evtoo
Автомобил: Passat B7
Двигател: Passat Variant B7140Hp BlueMotion
Контакти:

Мнениеот Evtoo » Сря 15 ное 2006 19:30

Rabbit_TDI написа:
Evtoo написа:

А имаш ли на идея дали в е-баи ги има щото тогава при твойта тема някой беше дал линк.Ама в продава се трият след 15 дни.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/volkswag ... dZViewItem

Това е колега което търсиш :wink:

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Сря 15 ное 2006 21:37

buFka написа:
Bratt написа:
buFka написа:....
...говориме за малки чаркаляци дет са по скъпи в Бг...

е да де...тилифон сакам..Нокиа неква...ефтинджак... :)

телефоните в бг са по евтини момчета и момичета...

Nokia 1110 е 41 евро и доставка още към това (доставка до мене имам в предвид)

Тука имаш грешка. По-ниския клас телефони може и да са по евтини ;) Но телефони като Nokiа N70 N72 N91 N93 в ebay.co.uk са много по евтини. Преди някоко месеца мислех да си взимам N70... тук в БГ беше 650лв а в ebay-a спокойно се намираше за 350-380лв(нова и разкодирана) + разходите по доставката(до Лондон защото там имам познат) те са около 5-10паунда... Така че си я взимаш новата нокия за около 250лв по-надолу ;)

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Сря 15 ное 2006 21:42

Честно казано, и аз от доста време си мисля за подобна идея, но според мен с тези условия няма да има много мераклии, мисля...

А и да не говорим за дилетантската проява да:

1. Регистрираш домеин, които има общо със запазена марка, и косвено подобен/обвързан предмет на деиност със марката

2. Да дадеш адрес за контакт като "с/о", и то в едно студентско общежитие

3. Горните 2 неща да ги направиш точно в Германия, и то в разрез с немското законодателство (липсва например по закон задължителната секция "Контакт")

говорят за дългосрочно и дългообмисляно начинание, подето от професионални "разбирачи" :D

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Сря 15 ное 2006 22:05

osvirepql написа:Тука имаш грешка. По-ниския клас телефони може и да са по евтини ;) Но телефони като Nokiа N70 N72 N91 N93 в ebay.co.uk са много по евтини. Преди някоко месеца мислех да си взимам N70... тук в БГ беше 650лв а в ebay-a спокойно се намираше за 350-380лв(нова и разкодирана) + разходите по доставката(до Лондон защото там имам познат) те са около 5-10паунда... Така че си я взимаш новата нокия за около 250лв по-надолу ;)

А откъде си сигурен, че не е някъф ментак? Поне за немския ебаи съм чувал, че се предлагат менте телефони, отделно мои познат, които продаваше ГСМи (в БГ) ми е разказвал как и откъде ги внасят...

Офтопик: Вчера по немската показаха материал по повод на това, че на пристанището в Хамбург митничарите направили проверка на 1 контеинер, защото подозирали, че вътре имало наркотик. Еми наркотик нямало, обаче намерили сума ти маратонки-менте - контеинера идвал от Китай. И кат са емнали - сите контеинери дет са от Китай им дръпнали една проверчица. Резултата: 117 (сто и седемнаисет) контеинера с маратонки-ментета имало на пристанището!

Смятам знаеш, че тая стока не е внесена за да ходи по магазини, а именно за Ебаи. Та за телефони няма да се учудя, ама хич, ако и там има неква подобна врътка.

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Чет 16 ное 2006 10:45

roadrunner написа:...

Може и да си прав но моя познат си купи 2 телефона от там(нокии) и са си съвсем читави.. не съм гледал къде са проиведени но си работят без проблеми :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”