Проблем с скоростен лост GOLF 3
- Daniel Kuntov
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: GTI 2.0 8V AGG
Проблем с скоростен лост GOLF 3
Oт 2-3 дни получих странно скърцане в скоростния лост при смяната на предавките,на какво може да се дължи ?Kолата е голф 3 1.6 mi 75 kc 1995 година.
- greddy90
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с скоростен лост GOLF 3
Колега ся говоря като неразбиращ човек ама да кажа.
1.6 голфа мисля че е с жила. Ако приемем, че е така и се замислим, че и ръчната е с жила и какво ни идва на акъла. Студено ръчната замръзва щото жилата са пълни с боклуци и вода. Така от каде са теа боклуци явно бронировката на жилото не е в ред.
Та за при теб можеби е идентичен проблема ако бъркам да ме поправят по знаещите. Дет се вика и аз да се поуча от грешките си.
1.6 голфа мисля че е с жила. Ако приемем, че е така и се замислим, че и ръчната е с жила и какво ни идва на акъла. Студено ръчната замръзва щото жилата са пълни с боклуци и вода. Така от каде са теа боклуци явно бронировката на жилото не е в ред.
Та за при теб можеби е идентичен проблема ако бъркам да ме поправят по знаещите. Дет се вика и аз да се поуча от грешките си.
- Daniel Kuntov
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: GTI 2.0 8V AGG
Re: Проблем с скоростен лост GOLF 3
доста ,доста вероятно е колега,тия дни ако отпусне времето ,може би ще получа отговор на въпроса .Kакто нищо му нямаше ,и изведнъж взе да го прави тоя номер оня ден,вчера се оправи и днес пак почна дано да е от това 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”