Спират излъчването на БТВ по Булсатком

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Re: Спират излъчването на БТВ по Булсатком

Мнениеот azrod » Нед 23 дек 2012 18:15

Просто бунакТВ иска да дои колкото може повече потребителите, които я гледат дори и тези, които не я гледат!
От моя гледна точка аз не я гледам и не бих искал от таксата ми 3-4-5 лева да отиват при тях. Не са те най-хитрата или най-обективна медия. Даже напротив г*золизци и половина, за пари и майка си биха продали в ефир!И затова гледам само сериалите с българска реч, само че и от последния епизод на Революцията се отвратих... Да си правиш реклама на платения сайт по време на сериала. ОТВРАТ! Трябва да има задължително надпис, че в сериала има продуктово позициониране.
А колко му е да са направили рекламата на Войо тъй като рано или късно е било предвидено това бъдещо спиране на пакета. Така хем конкуренцията на Булсата доволна, а тези дето са на булсат пък ще трябва да кихат ако искат д гледат - оттам и бунака доволен...
И тъй като има колеги, работещи във Войо могат спокойно да ми излезнат с номера "Гледай българските сериали по Войо само за 50 лв на месец" ще им кажа гледайте си ги Вие! Не ми давайте наклон на **** ако обичате! :не:

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Нед 23 дек 2012 18:20

Войо не беше ли проект на НОВАТВ?

stefan4o написа:Ти като клиент можеш само и единствено да си плащаш или да преминеш на друг доставчик

За съжаление не са само те, а конкретно за мен не си прав.
ПРОЧЕТИ малко назад за да разбереш защо!

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Нед 23 дек 2012 18:36

velinsl написа:Войо не беше ли проект на НОВАТВ?

stefan4o написа:Ти като клиент можеш само и единствено да си плащаш или да преминеш на друг доставчик

За съжаление не са само те, а конкретно за мен не си прав.
ПРОЧЕТИ малко назад за да разбереш защо!

Твоята позиция пределно ясно я разбрах - ако може заради нещо, дето не го гледаш да ти намалят таксата, ти така или иначе няма да усетиш липсата му. Само не разбрах точно теб с какво те ощетяват като махат БТВ след като не я гледаш и можеш без нея?
В случая са ощетени бабите, които следят сериалите, малките, които гледат ТВ7 (например моето дете я гледа постоянно заради анимациите). Тях бих ги разбрал да пледират намаляване на цената, само че теб не мога да те разбера. Или искаш да не се чувстваш прецакан, спрямо тях? :lol:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 23 дек 2012 18:43

Все медийни експерти се изказват в темата mhihi

ivo_555 написа:http://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/skandalat_s_btv_stigna_bryuksel-172340.html

Тия от БТВ груп, че и тв7 покрай тях не знам дали няма да уцелят голяма греда с тези изпълнения!

п.п. Тия ТВ7 и производните им пък кои бяха, аз лично ги гледам единствено докато прецъквам между каналите.

Тая статия е една от най-глупавите изцепки, изразява само едната страна с мнения от типа "ама Гошо каза, че не дължи пари".

Всъщност тая тема цялата е изключително безсмислена. Нито опитите на някои форумни гении да разтълкуват поведението на един или друг директор, ще доведат до нещо, нито има някакъв информативен характер. Достатъчно се разтръбя по медиите, абонатите са наясно. Нататък е само бистрене на политика.

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Нед 23 дек 2012 18:52

А защо пък трябва да се вярва, че на "Пешо , Гошо му дължал пари"?

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Нед 23 дек 2012 18:56

Кой на кого дължи пари и дали изобщо някой дължи го знаят само тия чичковци с костюмите. Важна е развръзката, а не кой на кого и как. И тя, разбира се, е важна за тия, дето гледат тази телевизия.

Потребителски аватар
Soze13
Автомобил: Passat B5
Двигател: APR

Мнениеот Soze13 » Нед 23 дек 2012 19:00

Абе честно да си признае ако не го е срам, има ли някой да плаща 50 лв на месец за войо-мойо и другите от сорта?! :screwy Аз безплатно не ги гледам, много ми е интересно има ли хора, които дават пари за телевизия и по конкретно за интернет телевизия?

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Нед 23 дек 2012 20:55

Тея от БТВ май се имат за нещо повече от това, което са а и очевидно има трета истина http://novinal.com/show/9526/LASNA-IGRA ... signala-si.

Последна промяна от velinsl на Нед 23 дек 2012 21:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Нед 23 дек 2012 21:19

Toва започна да заприличва на типична за БТВ турска сапунка.Всичко е изкуствено и лъха на евтиния и баклава mhihi

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Нед 23 дек 2012 21:48

Bai Sando написа:Toва започна да заприличва на типична за БТВ турска сапунка.Всичко е изкуствено и лъха на евтиния и баклава mhihi

:bowdown :да:

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Нед 23 дек 2012 22:10

Пуснаха го БТВ-то по Булсат-а бре, но май няма да го гледаме както преди :Mr Green Fun

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Нед 23 дек 2012 22:15

lou написа:Пуска сигнала само заради потребителите си .. това е различно

За пред обикновения човек това е оправданието или по-скоро замазването на положението. А дали не е заради рекламата и това, че точно по празниците всички фирми платили за да се въртят рекламите им ще ядат хурката, а от там и ВЕЛИКАТА медия. Защото на Ванката за рекламата му на женски кучешки спирали е обещано да я гледат 1 000 000 човека, а реално ще я гледат 750 000 примерно.

Има няколко интересни предавания, които гледам по ВЕЛИКАТА медия - и да Слави е от тях, па какъвто искате го наричайте.

Заради тея прищевки Булсата трябваше да ги резнат за "пускането на сигнала само заради зрителите", тогава щеше да се стричи дъвката на ВЕЛИКАТА медия.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 23 дек 2012 23:31

Soze13 написа:Абе честно да си признае ако не го е срам, има ли някой да плаща 50 лв на месец за войо-мойо и другите от сорта?! :screwy Аз безплатно не ги гледам, много ми е интересно има ли хора, които дават пари за телевизия и по конкретно за интернет телевизия?

Има, не се притеснявай.
И не са 50 лв на месец, а 8.
И не е интернет телевизия, а VOD сайт.
Поне се поинтересувай преди да си даваш "компетентното" мнение :screwy

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Нед 23 дек 2012 23:43

Иво, понеже те познавам, много съжалявам, че не работиш в Булсат, за да гледам как ги разтягаш на другата страна!

И съм сигурен, че ти си единствения в този форум, който може да каже нещо хубаво за пикливото воио!

Потребителски аватар
Soze13
Автомобил: Passat B5
Двигател: APR

Мнениеот Soze13 » Пон 24 дек 2012 0:58

Ivailo написа:
Soze13 написа:Абе честно да си признае ако не го е срам, има ли някой да плаща 50 лв на месец за войо-мойо и другите от сорта?! :screwy Аз безплатно не ги гледам, много ми е интересно има ли хора, които дават пари за телевизия и по конкретно за интернет телевизия?

Има, не се притеснявай.
И не са 50 лв на месец, а 8.
И не е интернет телевизия, а VOD сайт.
Поне се поинтересувай преди да си даваш "компетентното" мнение :screwy

Не влитай надъхан малкия, давай и 800 като те кефи...и да информиран съм, но нарочно го постнах така...ирония разбираш ли му се вика.
Ясно ми е, че вуйчо ти или някой брачед бачка там, иначе никой с всичкия си не би защитил нещо като войо. Точно какво невиждано има там, че и 8 лв да им дам?(въпроса е риторичен, същите глупости като в БТВ, ама платени).

Върни се в “ОФФ-Топик - други”