Съвет за цифрова телевизия

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Stoyanov_Vw
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: 1.9 TDI AHF

Съвет за цифрова телевизия

Мнениеот Stoyanov_Vw » Пон 24 дек 2012 23:18

Здравейте колеги. Първо искам да ви пожелая весели празници и само късмет през новата година :да: И второ искам да попитам ако някой от вас използва bulsatkom дали може да даде някакви отзиви за доставчика. Има ли някакви губения на сигнали и подобни? С какъв пакет сте? Доволни ли сте като цяло и ако имате нещо за препоръчване приемам съвети. Поздрави!! :drunk

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Re: Съвет за цифрова телевизия

Мнениеот velinsl » Пон 24 дек 2012 23:38

От повече от три години съм на него. Преди около две години ми изтече договора и продължавам да ги ползвам. След изтичане на договора оборудването става твое, таксите не падат.
Имат добри пакети. Въпреки че живея на "Вратата на бурите" сигналът дали ми е прекъсвал и 5 пъти, 1-2 със сигурност, за кратко.
Докато си на договор може да си сменяш пакетите, номера е да си плащаш месечната такса редовно, не е като при мобилните оператори каквото подпишеш това да е за целия договор.
С едва дума: ПРЕПОРЪЧВАМ.

ПС: До сега на кои си бил ако не е тайна?

Съвет: пусни си го в началото на месеца. Аз си го бях пуснал на 20-то число и за 10 дена платих пълна такса.

Потребителски аватар
stinbg
Автомобил: Passat B6
Двигател:

Мнениеот stinbg » Вто 25 дек 2012 0:55

Аз си пуснах Виваком заради някакъв, пакет имах интернет и мобилен телефон и ми предложиха безплатна телевизия. Оказа се обаче, че нямат италиански програми на които жената държеше, а кабеларката която прекъснах имаше. С монтирана чиния на терасата се обаждам на приятел за съвет и той ми вика "сега ще ти пратя едни пичове от Булсата да ти вържат втора чиния към Виваком декодера и ще си гледаш стотина италиански програми". Да де ама не точно, защото се оказа, че Вивакомския приемник е негостоприемен към чужди сателити и така се наложи да ползвам Булсаткомски (нищо че чинията е на Вивата). Така постепенно си имах 2 телевизии (едната в килера) и другата със стотината италиански и още около 300 разни. На Булсаткома си пуснах някакъв пакет за 12.80 за да има и повечко български и всичко е ОК. Бонуса е като предплатиш за 6 месеца, един ти е безплатен и другия бонус е като си пуснеш втори телевизор, доплащаш 2 лева, само че втория ти телевизор може да не е в същия апартамент (за целта си закупуваш антена и се обаждаш на приятел) и вече си с телевизия и на вилата. Ако спретнете добра организация, четирима души може да гледате пакет премиум срещу <5 лева на човек - по схемата с допълнителния телевизор, разрешават се общо 4 броя.

П.С. Понеже видях, че си от Бургас - на моя човек там му е района на действие. Ако не те интересуват много БГ каналите, може да гледаш няколко хиляди чуждестранни срещу скромно заплащане. Ако те интересува пиши на лични, ще ти дам тел. да се разберете.

Потребителски аватар
Stoyanov_Vw
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: 1.9 TDI AHF

Мнениеот Stoyanov_Vw » Вто 25 дек 2012 1:12

velinsl написа:
ПС: До сега на кои си бил ако не е тайна?

Най-обикновена кабеларка със спирания при всеки порив на вятъра и лошо качество :(

stinbg написа:
П.С. Понеже видях, че си от Бургас - на моя човек там му е района на действие. Ако не те интересуват много БГ каналите, може да гледаш няколко хиляди чуждестранни срещу скромно заплащане. Ако те интересува пиши на лични, ще ти дам тел. да се разберете.

Мерси колега ако ми дойде нещо на акъла ще питам :)

Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Мнениеот fox_vt » Вто 25 дек 2012 12:48

И аз съм на булсат и съм доволен колкото и да ме тормозят тия от вивател да ми пробутат тв няма да стане mhihi mhihi Сигнал съм губил за по няколко минути в по големи бури като чудното е че като мине облака и гръмотевиците тогава спира :D

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Вто 25 дек 2012 13:19

velinsl написа:Въпреки че живея на "Вратата на бурите"...

... и ветрове от порядъка на 100 и няколко километра в час не са ми непознати.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Сря 26 дек 2012 12:11

Доста има какво да се желае от Булсата,но за парите си е добре и както са казали колегите може да варираш с таксите и периодите които искаш да гледаш и с оборудването. При добре монтирана антена загуба на сигнал се получава изключително рядко при много силен дъжд или буря ! И за разлика от кабелната ако си малко по-сръчен и четеш форума им може да се справиш с почти всички възникнали проблеми /ако изобщо се появят/ докато при кабелната ако комшията ти прецака сигнала с някое техническо нововъведение без намесата на техниците няма да гледаш пък те са мнооого заети и могат да дойдат други ден mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”