Връщали ли сте на продавача пратка, изпратена по куриер?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Връщали ли сте на продавача пратка, изпратена по куриер?
Не съм връщал (но взимам рядко с куриер) и не са ми връщали моя.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
При толкова налични морги, куриера е последната дупка на кавала! С две думи избягвам куриерските услуги, заради 1-вите три букви на името 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Липсва ти един възможен отговор - не съм връщал, щото не съм получавал
-
- Серпентина с турболатор
- Автомобил: VW Golf IV GTI
- Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp
Отговорих с 1., защото не съм връщала. Един път само съм купувала от колега и пратката беше изпратена с опцията на Еконт - отвори и тествай, което и направих, докато чакаше куриера (купих си касетофон за колата и си го сложих, пуснах го, тествах), но всичко си беше наред и не ми се наложи да я връщам. Платих му и всеки по живо по здраво. Но ако не работеше, щях да я върна, защото предварително се бяхме уговорили с продавача за точно това.
- Manolov
- Автомобил: Seat Inka
- Двигател: 1Y
- Контакти:
Никога не съм връщал и до сега 2 пъти съм имал проблем.1-вия път взех 2 комплекта фарове, чисто нови като от 4 фара само 1 беше здрав: на 1 счупено стъкло, и на 2 ушите.Звъннах на продавача, увери ме, че са здрави, за което му вярвам все пак бяха фабрично нови в оригинална опаковка и се възползвах от застраховката.Еконт направиха протокол, взеха ги и след 1 месец ми ги платиха.
Аз не съм връщал нищо досега, винаги това което съм получавал е било очакваното, един път ми изпратуха един телефон и се оказа,че е кодиран към Глобул пробвах го с Глобулска карта и след това го прододах. Пратката за която най-много съжалявам и имах някакво чуство да не я пращам беше на 4 лети джанти които изпратих до Варна колегата беше от Фиат форума и се оказа много несериозен, беше ми дал домашен телефон за контакт и пратката седе 7 дни и от еконт му бяха звъняли аз му звънях вдига възрастна жена и ми казва,че го иняма и че ще му каже. Накрая видях,че нищо няма да стане и си ги върнах платих 37лв за разкарванего. После ги продадох на друг той пък не ги хареса,че били ожулени по бордовете и от там пък се появи друг и ги препратих и човека ги купи. Въпроса е ,че е много гадно някой да не ти вземе пратката,ако не ти хареса поне си плати пратката да не го набутваш продавача двойно. Най-любимите ми пратки които изпращам са пощенските плащам си ги предварително и добавям към наложения платеж сумата за доставката и няма да гледа няма да тества диирекно плаща и си я взима,ако не я взрме не плащам за обратното връщане.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”