Там във Владая работи един мой много добър приятел,израснали сме заедно има много голям избор на джанти и гуми нови и втора употреба ако отидеш няма да сгрешиш но джантите не съм ги купувал от там само две гуми днес си взех
Ще отидем когато кажеш,той сега е още там ако искаш тръгваме.
Джантите ще си имат ремонт определено но ще останат бели 100% Ще им оправим бодовете малко защото са доста опирани в бордюрите ще ги балансираме че някой голям некадърник ги е правил,като е сложил тежести и от вън на борда
Чакам тези дни с нетърпение да хода да си купа две червени пружини за от зад..И така като гледам как се затопли времето май ще почвам да му кърпа маската!
Аз от пред си имам и нямам проблеми за това търся за от зад,ама аман от ''колеги'' всеки се чуди как да те прекара с някой боклук,да си пробутат боклуците патих няколко пъти и сега реших че пружини втора ръка няма смисъл да взимам.Направо ще си търся окачване ще махна това от пред дето ми е сега и ще сложа новото!
Измисли едни черни мигачи,че се губи идеята....отпред жълто,отзад черно.ГТ визията ще продължи ли и отстрани на лайсните?Стои незавършено,а тоя дето е лепил тежестите по борда на джантата е за убиване.Няма такива некадърници просто.Иначе с Бели джанти стои много фреш.Аз пак се изказвам крайно,но има защо Поздрави и приятно изкарване Днес
Джантите на пролет ги очаква сериозен ремонт баланс както си трябва малко оправяне на бордовете че са подпирани в бордюри.А иначе лайсните ще си стоят така няма да ги пипам мислех да сложа веждите на калниците но се отказах,не ми харесва чак толкова много.
Няма проблеми вашето мнение е от значение винаги,благодаря за обърнатото внимание.И весело посрещане на Новата година!