За хора с добри сърца:Да бъдем добри в един по-различен ден!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Имам една лична молба.Колегите от транскарт вече са събрали около 250 лева ,но аз не съм на работа в момента.Ще оставя телефон и име на един колега и ако може някой от организаторите да му се обади и да каже какво да се купи.Едва ли имат нужда от покривки за 250 лева.Също така ако има и едно място в някоя от колите за колегата ще стане супер.
Последна промяна от dready на Сря 22 ное 2006 9:46, променено общо 1 път.
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
Sara01 написа:Относно тапетите.
В " Домко " - Пловдив в момента има промоция на хартиени тапети. Една ролка 5 кв.м с цена 3 лв. незнам какви десени имат в наличност а и незнам как е това като цена.
Въпроса ми е - има ли някой наблюдение върху цените на тапетите и ако това е добра цена дали да ходя да вземам.
най-евтиното е

за съжаление са само цветове но като качество е добре
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DragoGT написа:за съжаление са само цветове но като качество е добре
Има една възможност - от останали части от детски тапети, които с ас картинки, да се изрежат картинките и да се залепят върху едноцветните тапети, за да стане по - детско. Правил съм го в стаята на пламениците ми и стана много приятно

Само трябва да се намерят остатъци от тапети, за което не мога да помогна

- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
dready написа:Имам една лична молба.Колегите от транскарт вече са събрали около 250 лева ,но аз не съм на работа в момента.Ще оставя телефон и име на един колега и ако може някой от организаторите да му се обади и да каже какво да се купи.Едва ли имат нужда от покривки за 250 лева.Също така ако има и едно място в някоя от колите за колегата ще стане супер.
Данчо - 0897877691
Говорих с Данчо .
Той ще вземе част от тапетите със събраните пари.
Още човека има нужда от транспорт от София до Благоевград в неделя( за него и тапетите).
Който има място нека се свърже с него на посочения телефон.
- cheren_golf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Подсигурил съм много балони с който да направим празника по-пъстър.С мен ще бъде и съпругата ми която е специалиста по тях.В момента с двете ни хлапета/едното е на 10 годинки, другота на 6/ тренират какво ще правят с тях.Ще взема и хлапетата на 19-ти.Ще пътуваме в събота през нощта и ако остане време ще преспим някъде около Благоевград.За това ще помоля L&R да ми остави мобилен номер на лична за да се разбера къде да чакам останалите на 19-ти.
- Sara01
- Автомобил:
- Двигател:
chefito - 30 лв. - при мен
За тапетите .... днес в една реклама на Домко в пловдивско радио се съобщи че в тази промоция тапетите са по 2,50
за ролка, при това са немски.
Утре преди обяд ще отида да проверя какви десени има и ще пиша. Ако те са едноцветни какъв е проблема да вземем две ролки различни детски тапети - в картинки, от които те да си изрежат и да си залепят върху другите ако те са едноцветни.
За покривките ..... мисля, че най-евтино ще стане да купя плат и една позната ще ги ушие безплатно.
Благодарение на Foxy - 91 и вестник Марица за децата ще бъдат направени 180 тефтера.
Чрез една приятелка за децата ще има перилни и почистващи препарати + няколко стека натурален сок.
За тапетите .... днес в една реклама на Домко в пловдивско радио се съобщи че в тази промоция тапетите са по 2,50

Утре преди обяд ще отида да проверя какви десени има и ще пиша. Ако те са едноцветни какъв е проблема да вземем две ролки различни детски тапети - в картинки, от които те да си изрежат и да си залепят върху другите ако те са едноцветни.
За покривките ..... мисля, че най-евтино ще стане да купя плат и една позната ще ги ушие безплатно.
Благодарение на Foxy - 91 и вестник Марица за децата ще бъдат направени 180 тефтера.
Чрез една приятелка за децата ще има перилни и почистващи препарати + няколко стека натурален сок.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”