Една прясна информация - пътя след Чепеларе до Пампорово вече е изцяло с нов асфалт Чудото, което не вярвахме, че ще се случи вече е реалност Отделно пътя от Асеновград нагоре почти до Чепеларе също е с нов асфалт. Продължава да се работи по пътя до пълно завършване с нова настилка от Асеновград до Смолян през връх Рожен
Те ще вземат да си изпълнят обещанието за чисто нов път до Златоград, само да видим кога ще оправят Асеновград-Пловдив, че си е мъка вече. Аз свикнах на Карловския път последните месеци и сега ми мъка на теснотията А да не говорим познат лекар дето ми се хвали, че с линейката от Асеновград до Пловдив Хирургиите отишли за 7 минути с 220км/ч
От Чепеларе до Могилица пътя е добър.Изключение прави участка който е в ремонт.Инфо от 3.11.2012.Наистина от Асеновград до Пампорово пътя е нов,но без маркировка.Ще се полага още един пласт асфалт.Нощно време е кофти понеже е все влажно.Остава да се ремонтира участъка от Пампорово до Смолян!Ама и местните сте много диви бре да не ви изпревари човек Беля на главата...
Що не се обади, да изясним евентуалното повишение на цените на застраховките на по кафе
Това с изпреварването го разбирам, но вече не се впрягам на подобни неща, стига изпреварилия да не дръпне ръчната след изпреварването и да закове на 40 заради завоите и мокрия път
Stefan написа:Що не се обади, да изясним евентуалното повишение на цените на застраховките на по кафе
В интерес на истината си помислих за теб.Нищо чудно и приятели да станем и да забравим дразгите.Ходя в Чепеларе и региона поне 4-5 пъти в годината.Сега ми се ходи до Горна Арда.До там не съм стигал.
С днешна дата пътя до Смолян през Пампорово е супер
Смолян - Смилян - Могилица - Горна Арда също е в перфектно състояние
п.с. Ако решите да минавате през Пампорово, карайте с повишено внимание......движението е много натоварено и се усложнява от рискови и нервни идиоти със скъпи джипове
Току-що си идвам от Смолян през Пампорово. По пътя няма грам сняг, но си е мокър и вероятно вечерта ще се позаледява. Времето там е супер! Слънце, топличко.... ... а от Асеновград като влезеш почват баси мъглите! Да си бях останал там!