Спират излъчването на БТВ по Булсатком

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Re: Спират излъчването на БТВ по Булсатком

Мнениеот MITKO_DVD » Сря 26 дек 2012 20:41

Написах го и в другата тема,ще го напиша и ту:
По-големи монополисти от тия цървули,няма,не е имало и по Татово време,това ме дразни,от тук пишещите,може и да не ви пука за БТВ-то,но масово хората който го гледат на годините на мой те родители и бабите и дядовците ни не могат без този тип телевизия и си я гледат- влюбени са в нея,по простата причина че по тяхно време не е имали Нет и нямат и ни най-малка представа за този вид развлечени и комуникация,за тях си е БТВ-то,а те са да не кажа голяма дума 50% от населението,че даже и повече,от там идва целия проблем,на мен ми дреме на газЪ от тез цървули,но ме дразни поведението им,което е крайно недопустимо за 21 век :idea: :idea: :idea: :idea:

Stif
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stif » Чет 27 дек 2012 8:30

Преди Коледа си платих Булсаткома за януари и ми взеха 10 лв. по-малко защото не се знаело дали ще сключат договор за НВО за Новата година. Не знам, ама ми се струва, че има организирана атака срещу Булсата - БТВ, ТВ 7,НВО ......

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Чет 27 дек 2012 11:22

На мен пък си ми взеха 21.80 лв.,което е повече !

Потребителски аватар
digo_pl
Автомобил: omega V6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот digo_pl » Чет 27 дек 2012 17:25

Много се радвам!

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Чет 27 дек 2012 19:11

Не стана ли за катинар тая тема?

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Чет 27 дек 2012 19:48

Е как катинар!? Тя сега идва развръзката :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Mustang GT-R
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mustang GT-R » Пет 28 дек 2012 10:02

Те пък Булсатком са светци. Искат само да лапат с голямата лъжица. Купиха правата за испанското първенство по футбол и не го дават на другите кабелни телевизии да го излъчват. Искат да си сложа тяхната паница на балкона. Е няма как да стане, първо защото нямам изглед и второ защото това са "селски тарикатлъци". Според вас това нормално ли е? Незнам в Европа така ли се практикува?

Потребителски аватар
gstg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gstg » Пет 28 дек 2012 10:12

Дразнещото е че до като спорят босфор тв , тв 7 и булсат ком , потребителя го ръфа здраво защото в тези спорове като тип бизнес прават ана клиента са неясни.
Иначе нищо не ме учудва , нормално е да врънкат повече пари и да си ги искат до последната жълта стотинка ! босфор тв го почнаха това със рязането на клипове в ютуб и съсдаването на войо с което уж спечелиха ама май загубиха защото повечето неща които искат да им се плащат ги има в торент тракерите !
Тв7 не са толкова нагли , но пък булсат ком почна като близоо вместо да доставя услуга да се прави на оператор и това явно дразни хората. :bishop
И горкия потребител ! death
Сега ще му вдигнат таксата с някой нов пакет за да гледа босфор тв и телевидения 7 :beer

Потребителски аватар
baracuda681
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baracuda681 » Пет 28 дек 2012 11:59

Mustang GT-R написа:Те пък Булсатком са светци. Искат само да лапат с голямата лъжица. Купиха правата за испанското първенство по футбол и не го дават на другите кабелни телевизии да го излъчват. Искат да си сложа тяхната паница на балкона. Е няма как да стане, първо защото нямам изглед и второ защото това са "селски тарикатлъци". Според вас това нормално ли е? Незнам в Европа така ли се практикува?

Бтв, дава ли ШЛ, да се излъчва по някоя друга телевизия? Пускат го във Войо срещу "скромна" сума ;) А това за изгледа - при който и оператор да си, нямаш ли изглед - няма телевизия. Само не разбрах кое са селски тарикатлъци?

Потребителски аватар
Mustang GT-R
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mustang GT-R » Пет 28 дек 2012 12:08

baracuda681 написа:
Mustang GT-R написа:Те пък Булсатком са светци. Искат само да лапат с голямата лъжица. Купиха правата за испанското първенство по футбол и не го дават на другите кабелни телевизии да го излъчват. Искат да си сложа тяхната паница на балкона. Е няма как да стане, първо защото нямам изглед и второ защото това са "селски тарикатлъци". Според вас това нормално ли е? Незнам в Европа така ли се практикува?

Бтв, дава ли ШЛ, да се излъчва по някоя друга телевизия? Пускат го във Войо срещу "скромна" сума ;) А това за изгледа - при който и оператор да си, нямаш ли изглед - няма телевизия. Само не разбрах кое са селски тарикатлъци?

Да bTV се излъчва във всички кабелни оператори, а ТВ+ и Филм+ не се излъчват в никой друг кабелен оператор. Ето това са "селски тарикатлъци" и извиване на ръце да мина към тях! Понеже мразя да ме изнудват, затова дори и да имах изглед, пак нямаше да си сложа чиния на Булсатком.

Потребителски аватар
baracuda681
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baracuda681 » Пет 28 дек 2012 12:14

Да, но си плащат - и като искат повече за пакета, увеличават сметките ;)

Потребителски аватар
Mustang GT-R
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mustang GT-R » Пет 28 дек 2012 12:20

Че аз да не искам без пари да ми ги дават ТВ+ и Филм+ ? Много ясно, че ще си ги плащам ако трябва и като отделен пакет. Но Булсатком явно не ги дава на никой оператор да ги излъчва, щом ги няма никъде освен при тях. Разбра ли ме какво се опитвам да ти кажа?

Потребителски аватар
baracuda681
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baracuda681 » Пет 28 дек 2012 16:26

Аз те разбирам перфектно. Това са техни канали. Все едно някоя телевизия да предостъпи правата, за някое много гледано предаване ;) Постарали са се, направили са телевизия/предаване/, което се гледа, защо да са виновни? :screwy

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Пет 28 дек 2012 16:38

Ако греша нека ме поправи някой абонат на "Диана кабел - Ямбол", но мисля че излъчват и ТВ+ и Филм+! Също така и Хоби тв.

Потребителски аватар
btkmobail
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот btkmobail » Пет 28 дек 2012 19:41

Странното е че доколкото разбрах и договорът им с HBO-та е до нова година и не е подновен.
Информацията е от мой познат който е отишъл да плаща въпросният пакет.
Да видим дали е само дим или ще има и огън ;)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”