VWPASSATGL написа:При мен не отлепя над 70 градуса на дълъг път и то при 5-6 градуса околна температура. Разхода ми е 8.5-9 на 100км. И мисля за сменям термостата понеже в града ми скача на 13-14. Не знам с колко ще падне разхода цялата процедура ще ми струва 40 лева, карам пасат б4 абс, иначе термостата е от 15 до 18 лева.
Къде ги намирате такива добри цени?
Аз днес си смених амортисьорите на багажника (комби) по 23лв парчето, се бях подготвил за 15-16лв.
ПС: Преди да тръгна за Варна допълних бутилката на сливенския Лукоил на изхода за Бургас. Такива говна скоро не бях зареждал, въпреки че допълних само "от средата" бутилката двигателя загуби обороти, вече като спра на светофарите форсирам за да не загасне и започна много, много трудно да пали на газ. Добре, че сипах на бензин да мога да паля. Нямам търпение да свърши тая гняс в бутилката - голям т@ш@к е шофирането градско. Не знам какво щеше да е положението, ако бях напълнил там "от дъно".
Въпреки, че рекордното ми икономично каране е със зареждане от там вече спирам да зареждам. Неприятните ми преживявания са в пъти повече от там.
НЕ СТИГА ЧЕ 1-2 СТОТИНКИ ПО-СКЪПО ГОРИВОТО ТАМ, АМИ И ЗА НИЩО НЕ СТАВА.