Покупка на автомобил втора ръка VW Bora

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Re: Покупка на автомобил втора ръка VW Bora

Мнениеот Nafta » Пет 28 дек 2012 11:16

Това, че пише София, а номера е СО си е грешка на сайта.Колата може да е в Ихтиман, Костенец, Своге, но в mobile София Област няма, излиза като София.
Колегата над мен, АТ серията не знам от кога е, но август регистрирах кола и ми дадоха номер СО 4*** АТ, можеш ли да им хванеш спатиите на господата в КАТ? :Mr Green Fun
Конкретната Бора не ме кефи...Фаровете, за тях вече споменаха.Тоя мотор 110-ката не е ли с демпферен маховик?Аз бих огледал това, и задължително Ваг-Ком .Аз лично НЕ бих набил сума ти пари да си правя колата както искам, и после да я продам...Сигурно има нещо скрито...

Потребителски аватар
Freakylol
Автомобил:
Двигател: asz++

Мнениеот Freakylol » Пет 28 дек 2012 11:22

Каспър написа:Я да видим сега дали на всички татковците им имат сервиз и труда им излиза без пари, а частите им са с отстъпка. Дали мисленето ми е ограничено не знам, но аз не смятам за нормално да смениш ремъци, ролки, ходова част, амотисьори, да сложиш музика и т.н. тоест да дадеш над 1000 лв. за да си направиш автомобила приятен за каране и да го пуснеш да го продаваш или бартерираш. Това, че твоя татко има сервиз и за теб обслужването на автомобила идва на по-приятна цена, не означава че за всеки е така :wink: А да даваш пари за да стегнеш една кола и да смяташ, че ще ги избиеш с бартер или продажба е леко малоумно :screwy Човека просто иска да си разкара каручката защото я е купил, обслужил я е, направил си я е и сега му е изскокнал сериозен проблем за който няма пари или нерви да се бори. Толкова ли е трудно да се сети човек.

Ами ако просто е решил, че иска друга въпреки вложените пари? Но няма смисъл да се спори.. автора да иде и да я види на място. :beer

Потребителски аватар
Lenks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lenks » Пет 28 дек 2012 14:48

Друг белег, че е карана много са износените пластмаси на фаровете, същото така си мисля, че е пребоядисвана... Това не значи, нищо лошо естествено. Ако имаш познат дизелчия (смисъл, човек който си работи в сервиз), го вземи и му плати да я видите. Едиственото което няма да може да се види добре е от долу, под колата. Иначе ще я закачи на компа и ще си изпее всичко...

Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Пет 28 дек 2012 17:21

:D И какво ще изпее,да беше помпа дюза та да се види състоянието на дюзите,ама не е...на тази кола според мен,скъпо струващите ремонти са турбина и маховик,неща на които не може да се види състоянието на VagCom.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пет 28 дек 2012 21:12

ОБЯВАТА: колата е напълно обслужена сменен ангренажен ремак ролки и водна помпа сменен ремак на динамото + ролките сменени 4 амортосиори маслото на двигателя и части по предницата колата е с сд и флашка 6 тон колони джибиел усилвател паинер и бас колона

От човек даващ такова описание на колата която иска да продаде не бих си купил и семки а какво остава за нещо струващо над 5000лв mhihi

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”