Стоповете са на Magneti Marelli Малко снимки от днешния монтаж.
Какво ви е мнението за дневните светлини,на живо изглеждат много по-различно.Само едно не можах да разбера,свързах всичко както е по схема,но не изгасят като дам на фарове.Работят постояно,но на контакт.Това нормално ли е.Единият край го вързах на пин 10 на буксата на фара,плюса отиде до бушон номер 26,а минуса директно на акумолатора.
Последна промяна от GALIANO на Съб 29 дек 2012 16:52, променено общо 1 път.
Колега искам да те попитам нямаш ли проблеми с регистрацията на колата,мисля че повече от 3месеца не можеш да караш с Български табели,имаш ли проблеми или Ще го пререгистрираш?
Аз не съм регистрирал колата като пристигнах.А и никой не може да докаже,че съм се прибирал примерно Незнам,до сега не съм имал проблеми.Иначе имам немски тюф,и е въпрос на време да сложа немските номера.Трябва само застраховка да направя,но едно частично каско за моята кола излиза 1400-1500€ , да не говорим за пълно.
Стоповете направо са направени за твоя автомобил!ДРЛ-а и той!И аз искам като пускам къси да ми се гасят,но не мога все още да измисля начин на свързване и ми стоят само за украса!
Гасенето при включване на габарит/къси май може да стане само с устройства от типа на SmartDRL,които при получаване на 12V от обозначения 58(L) 58(R)(ляв/десен габарит) на ключа изключват основната верига...иначе ми е интересно подобен тип DRL дали има за обикновените брони,ама пак такова,професионално,е, може и да не е 150 евро.
С едно просто реле, на крак 30 се пуска + след контакт, на 87а плюса на дневните светлини, на 86 маса и на 85 сигнал от късите светлини - така при нормално затворена верига, когато си на контакт ще светят, а на фарове ще изгасват
Много са ефектни ледовете,светят страхотно Абе Брат,къде е този "сервиз",в някой паркинг си се напъхал Ще ги слагам и аз мойте Magnetti Marelli,стоят ти добре на колата защото е червена,незнам на моята как ще е!!!