Препоръка златарски магазин София
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Препоръка златарски магазин София
Препоръчайте ми моля надежден златарски магазин в София - сигурно качество на умерени цени...?
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Re: Препоръка златарски магазин София
Аз годежния пръстен го взех от златарския на Мария Луиза и Лъвов мост....цените са що годе нормални, 380лева бяло и жълто злато с умерено голям циркониев камък
Не помня колко грама беше пръстена трябва да намеря гаранцията 

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Принцес голд на ъгъла на Пиротска и Вашингтон 

- liderass
- Автомобил:
- Двигател:
Теодор написа:Принцес голд на ъгъла на Пиротска и Вашингтон
+1 Много са любезни, голямо разнообразие!
- Haralampi
Аз единствения златарски който се сещам е именно Принцес на Пиротска, но винаги субектвино минавайки покрай него ми се е струвал "арабски гъзи-гъзи скъпари с неясно качество" ако мога да го обобщя така...
) Преди отпред редовно имаше паркирала в нарушение S-класа с надпис Принцес... което не прави никак добро впечатление.
Но нямам опит, чисто субективно впечатление.
Нормални ли са им цените и има ли добър избор на стоки (търся гривничка)?

Но нямам опит, чисто субективно впечатление.
Нормални ли са им цените и има ли добър избор на стоки (търся гривничка)?
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Да наистина го държат 2-ма братя араби
Които обаче се държат поне според мен много любезно и коректно към клиента а цените им са като навсякъде 

- Haralampi
Добре, благодаря за съвета, ще ги опитам тогава.
Ако някой има и други идеи да си каже моля
Ако някой има и други идеи да си каже моля

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тези дето държат Принцес,не са араби,а турци,но наистина са добри търговци.
Не лош златарски магазин има в Хит Люлин.Чоека каза,че сам си произвежда нешата.
Последно от там пазарувах,дреболиика за кръщене.
Не лош златарски магазин има в Хит Люлин.Чоека каза,че сам си произвежда нешата.
Последно от там пазарувах,дреболиика за кръщене.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
liderass написа:Теодор написа:Принцес голд на ъгъла на Пиротска и Вашингтон
+1
- dimitrakis
- Автомобил:
- Двигател:
scuba написа:liderass написа:Теодор написа:Принцес голд на ъгъла на Пиротска и Вашингтон
+1
само хубави работи от там съм чувал!
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
ЗЛАТАРНИЦА
София
ул. Парчевич 20, ъгъла с ул. Княз Борис I
02 9533007
http://www.zlatarnica.eu
Само дето сайтът им нещо води към логин на рутер Зиксел
Иначе аз съм доволен и от отношение и от цени там.
Имат и работилница за преработка на бижутерия.
София
ул. Парчевич 20, ъгъла с ул. Княз Борис I
02 9533007
http://www.zlatarnica.eu
Само дето сайтът им нещо води към логин на рутер Зиксел

Иначе аз съм доволен и от отношение и от цени там.
Имат и работилница за преработка на бижутерия.
- Haralampi
За съжаление подновявам темата за да дам моя "-1" за Принцес Голд на Пиротска....
Послушах съветите и отидох там (това беше Декември м.г.)
1. Любезност - умерена, в никакъв случай не останах впечатлен и не се почувствах непременно "добре дошъл", но както и да е. В никакъв случай не бяха и нелюбезни.
2. Взех златна верижка, каквато ми трябваше, казах, че е за подарък и те предложиха да я опаковат. До тук чудесно! Изненадата дойде когато после разтворих на спокойствие да видя въпросната опаковка плюс "подарък" който добавиха гордо в магазина!
- Златната верижка за ХХХ лева сложена в евтина, розова, пластмасова кутийка подхождаща може би като аксесоар към евтина кукла Барби!!!! Подобни обикновено вървят към разни списания като залъгалки за децата!! Идеална за дъвки на някое дете!
- Кутийката сложена на свой ред във възможно най-евтиното пликче за подаръче, което мога да си представя, което освен всичко друго беше намачкано. Т.е. наложи се да изхвърля всички боклуци, от които се бяха оттървали и изцяло да преопаковам наново...
- Въпросният "подарък" представляваше евтин, китайски пластмасов ключодържател с пластмасови "кристалчета". Под евтин разбирайте стърчащи пластмаси от отливката, накриво залепени пластмасови "блинк-блинк" цялото под формата на някаква буква.... някакъв невероятен кич или по-скоро детска играчка!! Отиде моментално в най-близката кофа!!
Почувствах се наистина все едно съм напазарувал в магазин за 1 лев!!! Действително срамно!
Нещата обаче не свършват до тук!
3. Разглеждайки вече на спокойствие въпросната верижка, забелязвам, че три от елементите са дефектни, като недовършени. Толкова на тема качество и на златните произведения - в тон с всичко останало, с което излязох от магазина.
Но и това не е всичко!
4. Като купувах верижката направих уговорката, че тъй като е за подарък може да се наложи скъсяване - увериха ме, че не е никакъв проблем, когато и да е просто да мина с гаранционната карта и ще скъсят безплатно. Е... и това се наложи - поради ред обстоятелства това стана в началото на този месец. Първоначалната реакция "Оо, ами не знам дали ще може безплатно... не мога да ви кажа и точно колко ще струва... то е минало толкова време...".
След моята изненада, че все пак не са минали години, а едва няколко месеца, верижката не е скъсявана до сега и специално съм питал при покупката - "Амиии, добре... тя ако наистина не скъсявана вече... добре сега ще я дам, елате след половин час". Показах и дефекта, на който нямаше реакция освен вдигане на рамене. Върнах се след половин час - "Заповядайте, 15 лева ще струва само. По принцип е 25. Все пак е минало толкова време...."
Замълчах си и стиснах зъби да не избуха и мислено сложих голям червен кръст на магазина! Не бих стъпил там повече!! Горещо бих посъветвал всеки да потърси по-добро златарско ателие!!!
Да не говорим, че никога няма да разбера по какъв закон и начин, на цялата пешеходна Пиротска от години наред седи паркиран фирменият "Принцес" автомобил точно пред магазина блокирвайки половината улица - преди беше една стара S класа, сега едно старо BMW X5!
Българска пародия от - до!

Послушах съветите и отидох там (това беше Декември м.г.)
1. Любезност - умерена, в никакъв случай не останах впечатлен и не се почувствах непременно "добре дошъл", но както и да е. В никакъв случай не бяха и нелюбезни.
2. Взех златна верижка, каквато ми трябваше, казах, че е за подарък и те предложиха да я опаковат. До тук чудесно! Изненадата дойде когато после разтворих на спокойствие да видя въпросната опаковка плюс "подарък" който добавиха гордо в магазина!
- Златната верижка за ХХХ лева сложена в евтина, розова, пластмасова кутийка подхождаща може би като аксесоар към евтина кукла Барби!!!! Подобни обикновено вървят към разни списания като залъгалки за децата!! Идеална за дъвки на някое дете!
- Кутийката сложена на свой ред във възможно най-евтиното пликче за подаръче, което мога да си представя, което освен всичко друго беше намачкано. Т.е. наложи се да изхвърля всички боклуци, от които се бяха оттървали и изцяло да преопаковам наново...
- Въпросният "подарък" представляваше евтин, китайски пластмасов ключодържател с пластмасови "кристалчета". Под евтин разбирайте стърчащи пластмаси от отливката, накриво залепени пластмасови "блинк-блинк" цялото под формата на някаква буква.... някакъв невероятен кич или по-скоро детска играчка!! Отиде моментално в най-близката кофа!!
Почувствах се наистина все едно съм напазарувал в магазин за 1 лев!!! Действително срамно!

Нещата обаче не свършват до тук!
3. Разглеждайки вече на спокойствие въпросната верижка, забелязвам, че три от елементите са дефектни, като недовършени. Толкова на тема качество и на златните произведения - в тон с всичко останало, с което излязох от магазина.
Но и това не е всичко!
4. Като купувах верижката направих уговорката, че тъй като е за подарък може да се наложи скъсяване - увериха ме, че не е никакъв проблем, когато и да е просто да мина с гаранционната карта и ще скъсят безплатно. Е... и това се наложи - поради ред обстоятелства това стана в началото на този месец. Първоначалната реакция "Оо, ами не знам дали ще може безплатно... не мога да ви кажа и точно колко ще струва... то е минало толкова време...".
След моята изненада, че все пак не са минали години, а едва няколко месеца, верижката не е скъсявана до сега и специално съм питал при покупката - "Амиии, добре... тя ако наистина не скъсявана вече... добре сега ще я дам, елате след половин час". Показах и дефекта, на който нямаше реакция освен вдигане на рамене. Върнах се след половин час - "Заповядайте, 15 лева ще струва само. По принцип е 25. Все пак е минало толкова време...."

Замълчах си и стиснах зъби да не избуха и мислено сложих голям червен кръст на магазина! Не бих стъпил там повече!! Горещо бих посъветвал всеки да потърси по-добро златарско ателие!!!
Да не говорим, че никога няма да разбера по какъв закон и начин, на цялата пешеходна Пиротска от години наред седи паркиран фирменият "Принцес" автомобил точно пред магазина блокирвайки половината улица - преди беше една стара S класа, сега едно старо BMW X5!
Българска пародия от - до!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”