Поздравления колеги Killer GTI и Cordoba 16vt! Mного яки проекти, турбото е мания. Бих искал да се повозя на такава но като знам че после ще ми трябва месец да свикна с мойте 75 коня (без турбо).
Успех и на двамата!

Cordoba 16VT - 1bar
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
да бе , прав си ....
ама и гледам на 1 бар некви маркучи летят прааас-треееес, капаци се кривят , почнаха да се вадят 2 бара 3 бара преди коледа както и ниски 14ки
:):)
майтапа настрана
пацо имам много работа и в момента проекта е зазимен, искам да изкарам зимата на сегашния сетъп, да се окомплектовам с апекси, съединител , болтове за дифф, уайдбанд и напролет да разглобя за една седмица колата и да навържа всичко както трябва, щот има доста временно навързани неща. оттук нататък се налага да се концентрирам и в окачване спирачки, щото не ме кефи сега - въпреки че съм с 280мм от Г60 и Билщайн ... трябва и разпънка,задължително
ама и гледам на 1 бар некви маркучи летят прааас-треееес, капаци се кривят , почнаха да се вадят 2 бара 3 бара преди коледа както и ниски 14ки

майтапа настрана
пацо имам много работа и в момента проекта е зазимен, искам да изкарам зимата на сегашния сетъп, да се окомплектовам с апекси, съединител , болтове за дифф, уайдбанд и напролет да разглобя за една седмица колата и да навържа всичко както трябва, щот има доста временно навързани неща. оттук нататък се налага да се концентрирам и в окачване спирачки, щото не ме кефи сега - въпреки че съм с 280мм от Г60 и Билщайн ... трябва и разпънка,задължително
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- TDI-RS
- Автомобил: RS TDI
- Двигател: V6 TDI
Cordoba16vt написа:появи се и проблем
на 5 000 об/м казва 'хлъц' и турбото прави 'пъх' и нема налягане ??/
нещо не и стига бензин на колата!!!
отивам при тунерите
колега, малко съвети ако приемаш де...
закачи си един уред да измериш първо налягането на бензиновата рейка. при това в движение. ако е прогресивно с качването на буста, значи имаш налягане.
дабита можеш да измериш със широкобандова. ако беднее - нямаш достатъчен дебит.
ако пък ти прекъсва при надуване - виж си маркучите да няма някой който изпуска или е хлабав. така може да богатее и да прекъсва все едно няма бенз.
другото си го знаеш - свещи, мещи и т.н.
успех и после кажи какво е било
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
TDI-RS написа:
колега, малко съвети ако приемаш де...
закачи си един уред да измериш първо налягането на бензиновата рейка. при това в движение. ако е прогресивно с качването на буста, значи имаш налягане.
дабита можеш да измериш със широкобандова. ако беднее - нямаш достатъчен дебит.
ако пък ти прекъсва при надуване - виж си маркучите да няма някой който изпуска или е хлабав. така може да богатее и да прекъсва все едно няма бенз.
другото си го знаеш - свещи, мещи и т.н.
успех и после кажи какво е било
не и стига бензин - колата не прекъсва а гасне директно !
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: