Голф 3 1.6 АЕК 96 г. Denso или NGK свещи ?
- yordannnnnn
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 93
Re: Голф 3 1.6 АЕК 96 г. Denso или NGK свещи ?
аз бях с БЕРУ 3електродни,смених ги с НЖК от голф 4 за 17 ключ,за проба,и разлика няма,махнах и металните брони на лулите,и е 1:1 засега не виждам разлика
- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
Ама и Вие как му се хванахте на човека!!!
Той си купил 1 амортесьор,а сега щял да купи свещи за +100лв.
Момчето се забавлява с колегите от форума.
Той си купил 1 амортесьор,а сега щял да купи свещи за +100лв.

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Не е редно да се "спестяват" пари за:
-масло
-кабели.дистрибуторна капачка,свещи
-гарнитури и вложки изискващи сериозен труд за смяната им.
Виж за филтър за купето не си струва да даващ двойни пари за активен въглен.
Колкото до NGK...Няма такива в България!!!!Всичко е менте....защо ли???Ами защото всичките ги продават без алумуниевата шапка,което означава само едно-който ги е произвел търси максимални икономии на суровина(даже Бриск се продават с алумуниеви шапки,а Беру са дори с месингови)...правете си изводите.
Смених с Беру всичко по запалването(кабели,капачка,свещи) на колата..Е...след 8 г му дойде времето .....Но всичко стана перфектно!!!За момента според мен Беру са най-качествените детайли по запалването,които се продават.А NGK-като ги свалих след 200 км ги тикнах за резерва в дълбокия багажник.....!!!
-масло
-кабели.дистрибуторна капачка,свещи
-гарнитури и вложки изискващи сериозен труд за смяната им.
Виж за филтър за купето не си струва да даващ двойни пари за активен въглен.
Колкото до NGK...Няма такива в България!!!!Всичко е менте....защо ли???Ами защото всичките ги продават без алумуниевата шапка,което означава само едно-който ги е произвел търси максимални икономии на суровина(даже Бриск се продават с алумуниеви шапки,а Беру са дори с месингови)...правете си изводите.
Смених с Беру всичко по запалването(кабели,капачка,свещи) на колата..Е...след 8 г му дойде времето .....Но всичко стана перфектно!!!За момента според мен Беру са най-качествените детайли по запалването,които се продават.А NGK-като ги свалих след 200 км ги тикнах за резерва в дълбокия багажник.....!!!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”