VW Golf 4 проблем с тоците
-
- Автомобил:
- Двигател:
VW Golf 4 проблем с тоците
Здравейте , никъде не видях нещо такова и за това пуснах нова темичка,ако има извенете ме.Имам един много кофти проблем с колата.Както си карам и по някое време тоците започват да премигат,става като дискотека вътре - всичко свети и премигва.Обаче се случва и да ми изгасне нацяло колата,губи ми се тока и край нищо не е активно - нито мога да пусна аварийни нито нищо.Прави го на моменти и когато тя си реши.Като караш и примерно си свалиш стъклото и край,като минеш от къси на дълги,като пускаш фаровете.Проблемът е, че започна да зачестява а във всеки сервиз ми казват да им я закарам като го направи, е да ама няма как.Карахме я в няколко сервиза всичко гледаха и уж "нищо и няма".Моля някой ако има идея какво може да е да помогне.
Re: VW Golf 4 проблем с тоците
колега при нас имаше нещо подобно.и се оказа емобилайзера...провери и за него.щото всичко си е наред но само докато тръгне да върви.. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
мерси колега , ще трябва да го закарам да го проверят.Дано да е това.
- Jovany
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Виж да не се губи и някоя маса...
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Jovany написа:Виж да не се губи и някоя маса...
Tова е верния отговор. И най-вероятно тази от клемата на акумулатора към купето.
Да не отварям нова тема и от мен един проблем - когато свалям/вдигам ел.стъклата крушките на дългите премигват... (на дългите е отделна ксенон система)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблемът е там че масите ги провериха и ние в тях се усъмнихме , ама всичко си им беше наред.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”