lion_heart002 написа:Абе,че е добра кола шарана спор няма! Но някакси не ми се връзва да махна или сгъна седалките и да си карам инструментите и другите глупости в него,пък и не знам колко би било удобно? От друга страна пък в кадито има да тропат и тн,пълно щастие няма!
1. имаш достъп през задните врати /При Кади само през задната или като сгънеш предна и се дупиш.
Не знам какви инстументи караш, големината и т.н. Пода застилам с гума б 2мм /дали са сгънати или махнати задните седалки не е от значение. Качвал съм нови бригадирски колички /6 бр./ за доставка на място. Нито съм обелил тапицерия, нито ламарина, карал съм и кирки, прави ,криви лопати по 20-30 бр от вид.
Без да съм махал задните седалки съм карал 850-870 кг оловна ламарина нагъната на рула - калъф под гумената постелка и товара.
Последните 3 месеца преди декември съм носил и инвалидна количка зад задните седалки.
Не знам дали пътуваш извън града - но си е преимущество по-високата позиция на водача за видимост. Друго преимущество е. че е висок и лесно се качва по тротоари където с нормална кола ще задереш.
За цената за която го взех е перфектен - цели 1210 евра. Познат през 08.2012 си взе 6 местна Алхамбра 01.1998г за 870 евра.