http://cgi.ebay.ca/SAVE-ON-GAS-Mazda-Miata-MX-5-3-6-RX-8-RX-7-MPV_W0QQitemZ270052263859QQihZ017QQcategoryZ42604QQrdZ1QQcmdZViewItem
Вижте "чудото на техниката"
Вижте "чудото на техниката"
Тука можете да погледнете нещо, което според сайта сваля значително разхода. Вижте го и нека да коментираме
http://cgi.ebay.ca/SAVE-ON-GAS-Mazda-Miata-MX-5-3-6-RX-8-RX-7-MPV_W0QQitemZ270052263859QQihZ017QQcategoryZ42604QQrdZ1QQcmdZViewItem
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Ми като се позамисли човек сигурно си има и физично обяснение на нещата. Не може да точиш през маркуч по 10 литра бензин за час, и изведнъж като сложиш тоя магнит дебита на маркуча да намалее с 30 процента, а конските сили на колата да се повишат с 35.
Всичко това според мене е от научнофантастичните филми извадено за продан.
То ако ставаше тоя номер досега да съм си сложил един такъв 50 килграмов магнит в багажника и направо да правя по 300 % икономия, че чак изгорелия бензин да ми го връща +100 % отгоре в резервара.

То ако ставаше тоя номер досега да съм си сложил един такъв 50 килграмов магнит в багажника и направо да правя по 300 % икономия, че чак изгорелия бензин да ми го връща +100 % отгоре в резервара.
-
psstv18rp
- Автомобил:
- Двигател:
Най-много да почне да свири при по-високи обороти.
Глупости са това. Ако имаше смисъл от такова нещо, щеше да го има фабрично на всяка кола, все пак е просто тенекенце струващо стотинки.
Даже заводски може просто отливката на края на кутията на въздушния филтър да я направят отвътре подобна, и ще е без пари. Ама не го правят. Що?
Глупости са това. Ако имаше смисъл от такова нещо, щеше да го има фабрично на всяка кола, все пак е просто тенекенце струващо стотинки.
Даже заводски може просто отливката на края на кутията на въздушния филтър да я направят отвътре подобна, и ще е без пари. Ама не го правят. Що?
-
Symptom
- Автомобил:
- Двигател:
карам подобно нещо ,с спортен конус е наи-добре,... физика,...ха ха ,...целя ни мотор е физика, и колко е скопен идея си нямате,...конкретно говоря за 1.8 моно 90 к.с.
жсеки мове да си направи стига да не е много мразлив
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Symptom написа:8) Вие се смеете но ефект има, ...щом се усеща на педала на газта ....за икономия...мове да се говори но не смиатам че е повече от 0,5 л. инче колата става доста по-жива и върви с по-малко натиснат педал, особено градско се разбира,...
карам подобно нещо ,с спортен конус е наи-добре,... физика,...ха ха ,...целя ни мотор е физика, и колко е скопен идея си нямате,...конкретно говоря за 1.8 моно 90 к.с.
жсеки мове да си направи стига да не е много мразлив![]()
Да не си сменял гърнетата с нови на скоро? Щот при мен това беше резултата
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”